sürüngenle 30 vites..Benim bi sorum var..
Bu soylenen 30 vites surungen dahil 30 vites mi yoksa gercekten bucukla 30 vites mi ? Eger bucuklu 30 vitesse guzel fakat surungenle 30 vitesse eskilerden bi farki yok demektir..
3 tanede elestirim olacak .. 1 suthutle kolu daha hos estetik olabilir di kapi tokmagi gibi birde govdeden yukari dogru cikiyor .2 direksiyonu gosterge tablasini butun olmus gidip geliyor fakat hala o eski gosterge paneli hic hos degil zaten ic acici bi gorselligi yoktu yine aynisini koymuslar. 3 ee kardesim yapmissin etmissin gordugum kadariyla ciftceker ve dif. Kiliti yine kollu .saygilar
Bu arada kabin hangi firmanin![]()
saatler konusunda haklısın..
dif. kilit ve 4 çeker girişi elektro hid. kontrollü olabilirdi tabi..
ama bunlar agrofarm gs ve agroplus'larda aynı hp güçleriyle beraber mevcut..
hacı agrolux 75'lerde 5 vites yok..Agrolux 75 de balya bağladım, Deutz (5206-6206) sağlamlığın dan eser yok, 5. vites var, düz yolda arkasında balya makinası ile bayılıyor, Boş a attığın yerde, ancak Beş e atabiliyorsun. Kabin var klima var, elinden çakmağı düşürdüğünde yere düşüyor, bu kadar eğreti iş yapılmaması lazım.
Benim tercih ettiğim modeller Same 3 GS modeline eş değer olanlardı, onlarıda piyasada pek göremedik, alan satmıyor, eğer iyi bir kullanıcı ise.
senin kullandığın agrolux 320'dir..
agrolux 310 ve 320'lerdeki 5 vitesli levyeli şanzıman motora biraz yük oluyordu..
dediğin gibi 5.vitesle pek ömür geçiremeyen bir modeldi..
aynı zamanda şanzıman sesi insanı çileden çıkarıyordu..
konu başındaki iletimde belirtmiştim..