EGE BULUŞMASI

Ynt: EGE BULUŞMASI

fetullah aksu link=topic=82543.msg986289#msg986289 date=1427312479' Alıntı:
Ali Traktör hayirli uğurlu olsun. Kurtulmussun shutle derdinden. Artık sen elektro ile tıkır tıkır atarsin vitesleri.
sağol abi . okan yağışlı gösteriyor buyur gel kardeşim

Evet beyler pazar günü allah nasip ederse buluşuyoruz geleceklerin gelmek isteyenlerin dikkatine , saat 11 gibş salihlide buluşacaz ..

:)) mehmet abi buluşma oldu 7-8 kişi toplandık ancak valla benim aklıma resim çekmek gelmedi çeken kimseyide görmedim . ha çeken olduysa bile ben görmedim abi :)

Ali SARAÇ link=topic=82543.msg987459#msg987459 date=1427649891' Alıntı:
:)) mehmet abi buluşma oldu 7-8 kişi toplandık ancak valla benim aklıma resim çekmek gelmedi çeken kimseyide görmedim . ha çeken olduysa bile ben görmedim abi :)
Hayırlısı olsun bilader. 7-8 trakkuluplü bi araya gelirde o buluşma güzel olmazmı.inşallah bi kac fotoda olsa ceken olmuşdur.
Buluşmaya katılan arkadaşlar varsa elinizde foto paylaşında bakaılım bi zahmet.

abi siteden sadece emre vardı . diğerleri çevreden arkadaşlar onlarada söylemiştim ben onlar geldiler çevre ilçelerden sağolsunlar .. emrede izmirden geldi sağolsun elimden geldiği kadar ağırlamaya çalıştım

Ali SARAÇ link=topic=82543.msg987468#msg987468 date=1427650847' Alıntı:
abi siteden sadece emre vardı . diğerleri çevreden arkadaşlar onlarada söylemiştim ben onlar geldiler çevre ilçelerden sağolsunlar .. emrede izmirden geldi sağolsun elimden geldiği kadar ağırlamaya çalıştım
Ali hocam on numara ağırladı . Misafirperverligine dicek yok. Sohbetlerimiz güzeldi hiç aklıma gelmedi benimde foto almak . Dolu dolu vakit geçirdik diyebilirim .

Şehir dışından misafirim geldiği için katılamadım. Eminim çok güzel olmuştur katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.