Elektrikli Traktörü John Deere Ceo'sundan Dinleyin bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılda 200 saat kullanılan traktör elektrikli olsa ne olur, mazotlu olsa ne olur diyen yok. Sanırsın herkes günlük 8 saat traktör çalıştırıyor. Yakıtı ekonomik olabilir ama yatırımı ekonomik öi diye düşünmek lazım. Bir de jel akü masrafı var. Bizimkiler hep şov peşinde. Tarım şurası vs de aynı mantıkla yapıldı. 2 yıllık iyi tarım organik tarım desteğini kes, şura yap. Gel bir de bura yap bari.
 
Paylaşım için teşekkürler.
Bu doğrultuda ülkemizde verimli elektirikli traktör kullanimi için 10-15 yıldan fazla zaman var.
Elektirikli otomobilin kullanılması yaygınlaşmadan traktörün yaygınlaşması çok çok zor.
Dolayısıyla ıçten yanmalı motorları olan traktörlere hala yatırım yapabiliriz.

Eğer böyle olmasaydı gerek SDF grubu gerek JD grubu ıçten yanmalı motoru olsn traktör montajı olan fabrika yatırımı yapmazdı ülkemize.
 
  • Beğen
Tepkiler: mahmutünaldı
8 saat çalışıyor diye idda ettikleri traktörün 8 çalıştığını bile göstermiş değiller. Tanıtım diye arkasına ne olduğu belirsiz yerde sürünen bir şey takıp etrafta dolandırıyorlar, sonra millet'te inanıyor. Fendt, John Deere gibi firmalar bile daha "yaptık oldu" diyemezken bizimkiler uçuyor kaçıyor. Valla cahil cesareti mi, direk cahillik mi bilemiyorum ama işin için de çok büyük cahillik olduğu bir gerçek. Hiç öyle at, it yakıştırmalarıyla kendinizi kandırmaya çalışmayın.
 
Bu ve benzer konularda;Ne olumlu ne de olumsuz düşünmeden ve de kendimizi aşağıda görmeden devam etmek gerekiyor.Tabiki piyasa takip edilerek ilerlemek gerekiyor.
Bence biz şunu bunu yapamayız diye daha fikir aşamasında kendimize çelme atmayalım,engelemeyelim.Yilmadan çalışmağa devam edilmeli,işimize bakmalıyız.Başarıda olur başarısızlıkta önemli olan yılmamak fikirleri engellememek,olumlu düşünmek.
 
Darende başkan herşey ayarında güzeldir bende milliyetçiyim ama Berkaya ayıp ettin bence maalesef bir çok olayda olduğu gibi elektrikli traktör de yalan olmasa bile yalana yakın
Milliyetçilik tek bir zümrenin tekelinde değil dostum, kimse benim vatan sevgimi sorguluyamaz, haddi değil, benim bu konudaki düşüncelerim belli isteyen istediğine inansın , yada kendini kandırsın , ben akılla giderim inanç maneviyat o ayrı.sorgulamak gerek bu konuda defalarca herkes görüşünü beyan etti .yaptılarda önlerinemi durduk, bizim tarımda daha önemli sorunlarımız var.
 
  • Beğen
Tepkiler: murat1919

Darende başkan herşey ayarında güzeldir bende milliyetçiyim ama Berkaya ayıp ettin bence maalesef bir çok olayda olduğu gibi elektrikli traktör de yalan olmasa bile yalana yakın
Ben belden aşağı konuşmadım her elektirikli traktör konusunda olduğu gibi biri cikiyo yalan evet doğru hem fikiriz
Sonra biri olayı farlı yere cekiyo ne eee bu ülkenin büyük kısmı buna inanıyor yani bu hükümete destek veren salak anlamına geliyo
Yapacak birşey kurt ulumayinca it susmaz it ulursada kurt korkmaz
Ayıp eden kim iyi ukuyun oraya siken kelimesi yazilayinca söylenmemiş olmuyor neyazikki
Aynı konuyu donder aktar aynı
Kendi gibi olamayana enayi gözüyle bakilmadigi sürece herkesin görüşüne saygım var bölücüler hariç ve oda mevcut burada ve koruyucuları da malum birkaç kişi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular