Elektrikli Traktörü John Deere Ceo'sundan Dinleyin bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuya kullanılan üslup nedeniyle ısrarla cevap yazmak istemedim. Fakat dün takip ettiğim habere göre; Alman volkswagen firması elektrikli araç için 30.000.000.000€ (OTUZ MİLYAR. [emoji387] euro) yatırım yapmış. Fazla lafa gerek varmı? Zira herkes mükendis olmuş. (Mühendis)!..
 
Bu konuya kullanılan üslup nedeniyle ısrarla cevap yazmak istemedim. Fakat dün takip ettiğim habere göre; Alman volkswagen firması elektrikli araç için 30.000.000.000€ (OTUZ MİLYAR. [emoji387] euro) yatırım yapmış. Fazla lafa gerek varmı? Zira herkes mükendis olmuş. (Mühendis)!..
Sayın arkadaşım , gerçeklere gözümüx kapalı kulağımız sağır, sen ne dersen de anlamayacak üstün kabiliyetli muzip insanlar var, ne diyelim hayırlısı , bu konuda bende yazmıyacam artık.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tmlhkn
Hocam iyi diyorsunda, adamlar birsey yapmıyorlar. Milleti kandırıyorlar sadece. Birsey yapsalar başımızın üstünde yeri var ama yapmıyorlar. 2008 yılında yerli uçağımız göklerde diye afiş astı adamlar. İsveçten araba alıp üzerine stiker yapıştırıp yerli araba dediler. Mesele bu kandırma olayı.
Ayrıca tamam birşey icat edilsin ama gerçekten birşey icat edilsin. Jel aküyü çinden alan ülkeyiz, doğru düzgün dişli yapamıyoruz, yerli şanzımanların hali ortada...
Şu traktör, uçak, araba hikayeleri resmen milletin gözüne baka baka kandırmaca...
Mesele A parti B parti değil lakin malum partinin yaptığı ve övündüğü herşey in altından rant çıkıyor, taahhüt çıkıyor, yıllarca ödenecek borç çıkıyor, verilen teminatlar garantiler çıkıyor. Günün sonunda satılmış fabrikalar, tükenmiş kaynaklar, ağır vergi yükleri, işsizlik, adam kayırma, yandaşa peşkeş, enflasyon çıkıyor, zam çıkıyor.

Bu konulara girmeyi hiç sevmiyorum ama böyle bir konuda da adamları savunan birileri çıkıyor, aklım almıyor. Neyi yapıyorlar hocam? Sen bu adamların gerçekten işe yarayacak bir traktör çıkaracaklarını inanıyor musun? Nekadar yerli olacak? Neyini yapacaklar? İnandığın kısmı nekadarı, neresi?
Benim yazımda bir gram bu adamları veya herhangi bir siyasi zihniyeti savunan yer varsa en yakın pencereden gidip kendimi atacağım , yani evirdin çevirdin okudun bunu anladın :)
Kusura bakma kişisel algılama ama sen yine kendine göre muhaliflik pencerenden bakıp beni hedefe koymuşsun , birşeyi bugüne kadar yapmadigimiz , yapamadığımız ilelebet yapamayacağımız anlamına gelmez , bu ülkede güzel işlere imza atan , öncü teknolojiler geliştiren binlerce emek sahibi insan var .
Bu ülkede yapılan her işi bastakiler yapmıyor veya onların zihniyetinde olanlar yapmıyor .
Birçok yenilikçi ve inovasyon ile teknoloji tedarikçisi firmalar var , onların dünya pazarına sunduğu üst düzeyde kaliteli ürünler var.
Benim ovgüm veya isyanım insanımıza , ovgüm kendimize , işaret etmem kendi inancımız veya gücümüze
 
Darendemisin nesin sen kimsin benim Türk'lüğümü sorgulayacaksın edebinle takın kimseninde canını sıkma burda.yöneticiler duysun işin boyutu değişecek.senin seviyene düşüp cvp vermeyeceğim
Senin salyan akıyor sabahtan beri
Türklüğün sana ağır geliyor belli etme
Sen anlamakmakta ısrar ediyorsun.Ben kimseye adres fln sormadım,problemimde yok verilen adreslerede karnım tok.ıssırcak köpek dişini göstermez
Aynen hala yazdığına göre anlamakda ısrar ediyorsun yerim belli yurdum belli problemi olan varsa açık adres verebilirim her türlü
Çap ve ufuk meselesi belli olmaz klavyede yazışmakla
beyler lütfen seviyeyi bozmayalım.
uzun zamandır bu forumda,bu tür kavgalar yaşanmıyordu.
kimse kimsenin görüşüne,keyfine müdahale etmesin.
biz kardeşiz.
et sevenimizde var,süt sevenimizde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular