En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

kobra47 link=topic=7169.msg562537#msg562537 date=1331680809' Alıntı:
Evet biyikli kilolu olan benim Ben şu an keleş elimde hirsizlari bekliyorum Arkadaşlar

usta hırsızlar bellidir orada bekleme çalındı mı muhtemelen erganideki hurdacılara gider malın oradaki hırsızları herkes biliyor bizim orada bişey çalındımı direk erganiye gidiyor.. diyarbakırda çok var ama araştırılsa bulunabilir hırsızların kimler oldugu az çok biliniyor.. biz yanımıza erganiden yarıcı getirirdik kalkınsın diye cogu hırzız cıktı geri gönderdik genellikle hayvan hırsızlıgı yapıyorlar bende alarm sistemi döşedim kablosuz 400m mesafeden çekiyor dedektörleri yerleştirdim şimdi rahatız gelen giden yok :) sanada tavsiye ederim bi dedektör koy 400metreden ana üniteyi görsün hırsız yaklaşınca haber verir gider avlarsın :)

herkese selamun aleykum

ömer,muhammet,mahmut,muzaffer,saim,fatih ve daha niceleri benden habersiz burada değişik bir gelişme oldumu :) :) :) :)

ve muhammet toprağım bu gün sivas kar yağışlı gösteriyor kar yağdımı doğrumu yoksa meteroloji işkembedenmi sallıyo :)

a.s abi :)
su anlık konya tarım fuarı fotolarının sitemize, gidenler tarafından yüklenmesi dısında bi durum yok ;) ;D

varıo şanzumanlı dülüdl petrole çekmiş depoyu fullüyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s atş-*-s atş-*-s atş-*-s atş-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s rap*-* rap*-* rap*-* rap*-* rap*-* rap*-*

Süpanallah şuna bak ;D
419084_389406871088571_254710351224891_1419515_5251952_n.jpg

Çok romantik şeytan ayrıntıda gizli ;D
404173_352186841477241_254710351224891_1316955_1418259014_n.jpg

îчî бэсэLэя вэчLэя, яûчдLдяıиız кдLвîиîzîи îsтэdîбî бîвî оLsци ;)