En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nh_fıat link=topic=7169.msg565286#msg565286 date=1332003412' Alıntı:
hm iyimiş :D
bz pulluk senede 1 defa çekyoz onuda anız bozuyorz. o yüzden sorun yok :D genelde patlatma tırmık kaz ayağı fln kullanyoz :D
Bizde böyle işte olum.. yazın birde patatesi çoğalttık güzel fikirlerim var :D Tarla köye yakın 500 metre oraya çardak gibi bir mekan yapabilirsem :D :D

şerefli1 link=topic=7169.msg565287#msg565287 date=1332003449' Alıntı:
Ne yapcak ses cikmadigina gore akuyu patlatmistir ;D ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s
;D ;D

Dqn link=topic=7169.msg565291#msg565291 date=1332003718' Alıntı:
Bizde böyle işte olum.. yazın birde patatesi çoğalttık güzel fikirlerim var :D Tarla köye yakın 500 metre oraya çardak gibi bir mekan yapabilirsem :D :D
;D ;D
hm :D :D
bende bu sene nere boşsa aydın ekecem loo :D para lazm para :D hacı tarlaları pedere devrettı sayılır :D :D bundan sonra ben halletcem bu işleri her şey bana kaldı ;D ;D peder zaten doru dzgn köye gelmyo ben halledyom :D mesela balye satcam dielm adam bı fiyat veriyor hacıyı arayıp sopruyom :D bu sene işler deişecek ;) ;)

nh_fıat link=topic=7169.msg565292#msg565292 date=1332003833' Alıntı:
hm :D :D
bende bu sene nere boşsa aydın ekecem loo :D para lazm para :D hacı tarlaları pedere devrettı sayılır :D :D bundan sonra ben halletcem bu işleri her şey bana kaldı ;D ;D peder zaten doru dzgn köye gelmyo ben halledyom :D mesela balye satcam dielm adam bı fiyat veriyor hacıyı arayıp sopruyom :D bu sene işler deişecek ;) ;)
:D Ben geçen sene zaten elime aldım :D bütün işler hesaplar bende :D Bu sene tohumluk buğday elettirip satmayı düşünüyorum.. Sivasta elenmiş ilaçlı hazır tohumluk 75 kuruş. bende köye getiririm 85 kuruştan veririm :D Tarlaya mekanı yaparsam akşamları orayız :D :D

Dqn link=topic=7169.msg565297#msg565297 date=1332003970' Alıntı:
:D Ben geçen sene zaten elime aldım :D bütün işler hesaplar bende :D Bu sene tohumluk buğday elettirip satmayı düşünüyorum.. Sivasta elenmiş ilaçlı hazır tohumluk 75 kuruş. bende köye getiririm 85 kuruştan veririm :D Tarlaya mekanı yaparsam akşamları orayız :D :D
ne güzl iyi iyi :D :D
ben kaçaar adamım. dışarı çıkyom glerm gece :D ;)

iyi geceler trakkulup halkı
ulen sabahtır yılık ödevlen uraşıyom yaw ;D yok tarattır yok kenarlarını kırp yok slaytını hazırla yok 265 tane sorunun cevabını bbeyaz kağıda geçir......
Allah tan sorularını kızın birine çözdürcem yoksaaa halimiz arap

Dqn link=topic=7169.msg565518#msg565518 date=1332020234' Alıntı:
Tipik ödevlerden birisi :D 200 soru yap gel :D ben yapmıyodum :D
bn yapamamki geometri 1 zaten kurtaram die ödev alıyoz ;D kol gibi ödev veriyo nası yapım ;D verecem pzartesi yapsınlar yaw hiç çekemem ödev falan ;D ;D