En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: en uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Yalnizlik ne guzel bisey her yer karanlik sessiz tam benlik ama iste ne var ki soguk bu havada gezilmez bu gunlukte bu kadar yeter herkese hayirli geceler :) vur dumana gel imana :D

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dqn link=topic=7169.msg565722#msg565722 date=1332067347' Alıntı:
S.a Hayırlı günler, 18 Mart Çanakkale Zaferi Dolayısıyla Aziz Şehitlerimizin Mekanı cennet olsun..
a,s amin kardeşim... çanakkale şehitlerininde dün şehit olan afganistandaki askerlerimizin ruhlri şad olsn

S.a iyi günler.
Bugün bunu yazabiliyorsam ÇANAKKALE ' de şehit olan atalarımız sayesindedir... Hepsini rahmetle anıyoruz...

nh_fıat link=topic=7169.msg565594#msg565594 date=1332023518' Alıntı:
;D ;D çok heycanlı devam devam :D :D 168ide kötü işlere musallat etmednz dimilen :D
aga onun o kadar yazdığı mesele olmuyor bnm 1 mesajıma dalga gecyonuz be brehhh ;D
bn onu espirik olsn die yazdım zaten yooksa anlatmayla iyi olmuyo çok iştahlansam elimin altında int var ;D sonra da yok ben tövbe etcem de çok günah da bilmemne ;D ;D ;D

saimbal link=topic=7169.msg565736#msg565736 date=1332069304' Alıntı:
aga onun o kadar yazdığı mesele olmuyor bnm 1 mesajıma dalga gecyonuz be brehhh ;D
bn onu espirik olsn die yazdım zaten yooksa anlatmayla iyi olmuyo çok iştahlansam elimin altında int var ;D sonra da yok ben tövbe etcem de çok günah da bilmemne ;D ;D ;D
;D ;D ;D