En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Emin Ünal link=topic=7169.msg575647#msg575647 date=1333718400' Alıntı:
shuttlesizliler hakkında bilgim var...Td100d 73 bin tl

la zaten shutte 4 tl bizim bi arkadaş alacaktı shutte li olursa +4 tl vereceksiniz demiş 77 tl . o zaman 75 e alırsın

iyi akşamlar eyy ahali şu anda tarlada ayçıcek ekılcek yerlere aysan cekıyorum bu aksam sabahlıycaz gibı gozukuyor daha 120 kusür dekar yer var hazırlancak...

_ÖzGüR_ link=topic=7169.msg575730#msg575730 date=1333736025' Alıntı:
iyi akşamlar eyy ahali şu anda tarlada ayçıcek ekılcek yerlere aysan cekıyorum bu aksam sabahlıycaz gibı gozukuyor daha 120 kusür dekar yer var hazırlancak...
ooo özgür hoşgeldin nerelerdesin yahu :D kolay gelsin işin zor.

S.a Ahali..
Forumda eksikler görüyorum :D Muzaffer filan nerede ? ;D

satocan58 link=topic=7169.msg575469#msg575469 date=1333655941' Alıntı:
Iyi aksamlar millet...Bu ara bizdede ufak tefek is cok.. Pazartesi yulaf ektim, sali garaji temizledim, dün merdane cektim yulaflara, bugün hayvan tersi cektim, yarin cektigim tarlaya cizel cekecem, aksam üstü pullugu takip yonca yeri hazirliycam, cumartesi günüde meyve agaclarinin altini acip koyun gübresi dökecem. 10 gündür tek gün bos gecmedi...

ah toprağım ah keşke şimdi köyde olsamda benimde gecem gündüzüm işle geçse ah ah o kadar özledimki iş yapmayı cigerimde iş özlemi ile kara dumanlar çıkıyor

Herkese hayirli geceler malum sabahlari erken kalkiyoruz Allah selamet versin