En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

tavaslı_okan link=topic=7169.msg604139#msg604139 date=1338977330' Alıntı:
s.a s.a ahali 2 gündür hastanede yatıyordum akşam taburçu oldum... ALLAH hastanelere düşürmesinde eksikte etmesin...
geçmiş olsun okan tez zamanda atlatırsın inşallah.
Emin Ünal link=topic=7169.msg604141#msg604141 date=1338978195' Alıntı:
A.s...Bende sabahtan beri 484 soru çözdüm :D birazdan kafayı yiyebilirim
çalış çalış :)

Aleykümselam :)
tavaslı_okan link=topic=7169.msg604139#msg604139 date=1338977330' Alıntı:
s.a s.a ahali 2 gündür hastanede yatıyordum akşam taburçu oldum... ALLAH hastanelere düşürmesinde eksikte etmesin...
Geçmiş olsun Okan, dikkat et kendine kardeşim :)
Sınavlara çalışan kardeşlerime Allah zihin açıklığı versin, başarılar dilerim. :)
Ve Cümleten Selamünaleyküm :)

Arkadaşlar öğlen en uzun topicte cok korkuyom dıye ileti yazdım sonrası şiddetli dolu ve yağmur yağdı gercekten acıbidurum şimdi geldim tarladan çok cok şiddetli yamur bütun tarlaları adeta göl yaptı sizlerle paylaşmak için bikaç foto ve vdeo çektim ama elektrikler kesik şuan tlfondan griyom allah tekrarını yasatmasın allah hepımıze sabır versin hani bi söz var GÖKYÜZÜ AĞLAMAZSA YER YÜZÜ GÜLMEZ die.
elektirikler şimdi geldi foto video ekliyorum

Selam aleyküm iyi akşamlar trakkulüp ahalisi...
yarın aksilik olmassa mısır ekimi var gibi dün ektik bi kısım yarında ekeceğiz bitecek inş.

Tokmakcı link=topic=7169.msg604371#msg604371 date=1339017307' Alıntı:
Selam aleyküm iyi akşamlar trakkulüp ahalisi...
yarın aksilik olmassa mısır ekimi var gibi dün ektik bi kısım yarında ekeceğiz bitecek inş.
kolay gelsin ali bugün bizi yamur mafetti