En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a ahali.Perşembe günü akşam 21:00 civarı nadasa gittim.4 lü 12 numarayla td75d 2nin 2sinde yığılıp kalıyor.Sinirlendim 3 saat sürdüm gece 00:10 civarı tarladan çıktım. kız-*sw Bayılıyor çekmiyor... kız-*sw Td85d ' ninden alt taraftan cazz diye ses geliyor garajda yatıyor servis gelecek bakacak.Ben gerçekten sıkıldım New Holland ' dan.Hiç bir düzgün yeri yok.Gobreyle aktarma yaparken 1 e takıyorum yavaş geliyor.2 ye takıyorum hızlı geliyor.2 nin 4 ünde de dengesiz çalışıyor.İnsan biraz fazla vites seçeneği koyar... Bide geçende td85d rot sıyırdı.kız-*sw John Deere bayiisine gitmiş babam.5075 E Kabinsiz 51.500 tl teklif etmişler.Ben kabinli 2006 model Avrupa Valtra a85 e de razıyım.Yani bizim eski traktör.

selamın aleyküm millet ..sulama yapıyorum şu günler ..ama sıra gelmiyor, bela bulmamak işten değil ...allah tan sabır diliyorum arkadaşlar ...

Emin Ünal link=topic=7169.msg613033#msg613033 date=1341644538' Alıntı:
S.a ahali.Perşembe günü akşam 21:00 civarı nadasa gittim.4 lü 12 numarayla td75d 2nin 2sinde yığılıp kalıyor.Sinirlendim 3 saat sürdüm gece 00:10 civarı tarladan çıktım. kız-*sw Bayılıyor çekmiyor... kız-*sw Td85d ' ninden alt taraftan cazz diye ses geliyor garajda yatıyor servis gelecek bakacak.Ben gerçekten sıkıldım New Holland ' dan.Hiç bir düzgün yeri yok.Gobreyle aktarma yaparken 1 e takıyorum yavaş geliyor.2 ye takıyorum hızlı geliyor.2 nin 4 ünde de dengesiz çalışıyor.İnsan biraz fazla vites seçeneği koyar... Bide geçende td85d rot sıyırdı.kız-*sw John Deere bayiisine gitmiş babam.5075 E Kabinsiz 51.500 tl teklif etmişler.Ben kabinli 2006 model Avrupa Valtra a85 e de razıyım.Yani bizim eski traktör.
:D pompan sizlere ömür büyük ihtimal motorunuz sağolsun emin. garanti halledr sıkma canını pompayıda az açarlar zaten yapınca daha iyi olur eskiiinden. sıkma canını jd içinde hayırlısı olsun.

S.a iyi akşamlar :) daha yeni geldim eve :D millet bodrumdan gelir ben merkeze 4km olan gölletten gelemedm :D arkadaş kullandı bnm motoru :D kafa kebab :D yolllarda kaldım tam gölete döncem motor tekledi istop etti :D kaldım yolda gece 10 da :D akü zayıf. tekrar döndüm sallandım ağagı merkezın dibine kadar geldim ama derede kaldım dereden yıkarı çıkmam lazm bılecıge varmak için ordan arkadaşlara flln denk geldim jikle fln derken baya çıkardık. sonra başka arkdştan benzın takviyesi yptık ordan doru petrole 5tllik benzin aldım bi yardırırsın tekrar gölete. 3 motor. ancak geldik :D ama 3 birayla gt oldum :D kafamın kayışı kopunca :D

demir45 link=topic=7169.msg613172#msg613172 date=1341702780' Alıntı:
A.Selam.. :) O kadar içerseniz bu kadar şey gelir tabi başınıza...
valla iyi götlere geldik :D ;D gece gece. bide hayla gülyom göletten motoru getiremedim die :D ;D

nh_fıat link=topic=7169.msg613173#msg613173 date=1341703057' Alıntı:
valla iyi götlere geldik :D ;D gece gece. bide hayla gülyom göletten motoru getiremedim die :D ;D
;D ;D ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

S.a millet akşam ankaraya geldim sabah geri gidecem birkaç video ve foto var fırsat olursa yükleyeceğim 3,085in temmuzdaki çift sürüşünü :)

Çağrı link=topic=7169.msg613299#msg613299 date=1341779938' Alıntı:
S.a millet akşam ankaraya geldim sabah geri gidecem birkaç video ve foto var fırsat olursa yükleyeceğim 3,085in temmuzdaki çift sürüşünü :)
hadi bakalım

S.a Ahali...
Herkes Forumda Sürekli Takılamıyor Galiba Buraya Ne Yaptığını Yazıp Çıkıyor :)
Bende Yazayım :D

Fasulyenin 3. Suyunu Bitirdim, Şu Anda Da Ayçiçeğini Suluyorum...
Çarşamba Günü Nasip Olursa Su Biticek...
Ve Biçer Şu Anda Aksaray ' daymış O Da Çarşamba Günü Gelicek, Arpa İşleyeceğiz, Allah ' ın İzniyle...
Belki Bi Kaç Buğday ' da İşlenebilir...

a.s s.a millet bende yazayım bali köyde bir türlü hasata başlayamadık biçeri başka yere götürdük en sonunda şimdi orda çalışıyor biçilen yerler var ama yaş hafta sonu fiğ ve mercimek yerlerini sürüp mısır ektik bazı yerleri yağmurlama kurup suladık cevizliğe ilaç attık böyle işte...

S.a hayırlı akşamlar; bende haftanın özetini atayım.
Geçen hafta mısıra 1. su verdim, fiğleri bağlatıp taşıdık, mısıra önce kazayağından ara çapa yapamaya çalıştım olmadı.:) 60 cm sıra arasına kralda sığmadı. Sonra 240 s emanet ayarladım birde 3 sıra ara çapa düzeneği iyi kötü bişey yaptık. Evde ki tosun buzağı v.s onlara ot biçip yem işlerini ayarlıyorum, bitmeyen nadaslara :( başladım ve hala bitmedi.:) (acele 4 çeker çok beygirli bir motor lazım) Fiğ yerleride sürülecek v.s. birde hafta sonları düğünlere katılmak zorundayım ya gın ' aa geldi. Ramazan gelsede kurtulsak. Bu sene buğdayların acelesi yok, arpalar renk atmaya başladı. Heral de bayrama harmandan kalkarız.

S.a. Kırda 520 adet saman balyası bağlı duruyor, tarlalar da yol boylarında, sabaha kadar esrarengiz bir şekilde kaybolmazlarsa yarın adam bulup taşıtmayı düşünüyorum. :)

S.a iyi akşamlar. :)
bugun okuldan bi arkadaşa ve bi kaç arkadaşla birlikte kamyon sarmaya gittik bmc 827yi fulledik :D tahiminimz 25ton fln dediler. :) odun nakliyesi yapıyorlar :) biz acemi kaldık ama genede yptık :D sabah 8de iş başı yaptık. 1de bitti. ormancıda yangın yerinden gelemedi bileciğin bi köyünde yangın vardı dün gene tutuşur die gelmedi kamyonu bıraktık miniubsle geldik merkeze :D

ama kısaca ebem s.. :D 2 3 haftadır yatıyom :D gene hamlaşmışım :D nese haftaya sezon başlıyor :D

rocky link=topic=7169.msg613126#msg613126 date=1341690083' Alıntı:
:D pompan sizlere ömür büyük ihtimal motorunuz sağolsun emin. garanti halledr sıkma canını pompayıda az açarlar zaten yapınca daha iyi olur eskiiinden. sıkma canını jd içinde hayırlısı olsun.
bils-*-