En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

omerfarukkoc link=topic=7169.msg644756#msg644756 date=1351893110' Alıntı:
İyi Geceler Ahali :)
İyi geceler genç adam.
tavaslı_okan link=topic=7169.msg644755#msg644755 date=1351893086' Alıntı:
kellik problemi başlıyo galiba nail abi????
gübreden mi oldu, yoksa kralın dumanından mı anlayamadım, saçlar seyreldi, sinizüt problemi başladı.

abi bizim burda ilçe tarım, koparatif filan hep bağırıyo gübre dolandırıçılarına dikkat edin diye abi yoksa onlar da seni bulup çarptımı????

tavaslı_okan link=topic=7169.msg644770#msg644770 date=1351893949' Alıntı:
abi bizim burda ilçe tarım, koparatif filan hep bağırıyo gübre dolandırıçılarına dikkat edin diye abi yoksa onlar da seni bulup çarptımı????
Yok beyaw, parası üzdü bizi, bir çuval Dap 68 TL.:)

tavaslı_okan link=topic=7169.msg644776#msg644776 date=1351894420' Alıntı:
abi doğancanda ortada yok ki.... hiç görünmüyo... senin cangusların gübrelerini cuvallamaya başlayalım olmassa :D :D
Bizim gübreler işe yarasa, kavak ağacı gibi buğday yetiştirmem lazım, sayısız remork dolusu döküyorum, sadece sürerken faydası oluyor.:)

:D oluyo oluyo bana göre çok faydası var yeterki yaş olsun.... abi seni bizim bu taraflara göçürelim diyoz cihan abi ile sen istemiyon... sonrada buğdaylar olmadı diyon.... :D :D

Slm.a. ahali iyi akşamlar nasılsınız ne var ne yok :)
Ertaç la konuştum dün toshibanın bozulması üzerine 3 gün önce Go Pro hero isimli kamerayı almış bulunmakta :)
rtc & t.m.c. tarım olarak prodüksiyonlarımızı daha da genişletip kaliteleştiriyoruz :) sırada bi memleket seçip gidip video ve fotoğraf çekmek var :D

a.s. ve s.a. cümleten. hayırlı akşamlar dostlar. ağır abiyle pancar sökümüne sabaha devam inşallah. başrollerde kral ve patinajı var. patinajı dert etmezseniz yardıma hazırız.. :)

herkese kolay gelsin bu gün az bir yer sürelim dedik 3. denediğimiz tarlayı sürebildik kalanları yaş daha , 2 parmak gibi cüzzi bir derinlikte sürmemize rahmen pulluk 2de bir taşa vuruyor yüzü yamuluyor yüz doğrulturken yorumdum derken çekici kaçırdım ve parmak yaralandı :( baya derin olmuş yara :( sağ elde 1 parmak noksanlaştı şimdilik , fareye tıklayamıyom :(

sizler napıyorsunuz , kolaygelsin fatih abi , yakınlarda olup adama ihtiyacı olan varsa gelebilirim ( çok ciddiyim) :) güzel traktör kullanırım , sonuçta enterde öğrendik bu işi :D

Tokmakcı link=topic=7169.msg644902#msg644902 date=1351957296' Alıntı:
Slm.a. ahali iyi akşamlar nasılsınız ne var ne yok :)
Ertaç la konuştum dün toshibanın bozulması üzerine 3 gün önce Go Pro hero isimli kamerayı almış bulunmakta :)
rtc & t.m.c. tarım olarak prodüksiyonlarımızı daha da genişletip kaliteleştiriyoruz :) sırada bi memleket seçip gidip video ve fotoğraf çekmek var :D
A.S Hacım, Sivas ' a Buyrun Gelin :D Veya 17-18 Kasım ' da Adana ' ya ;)

enter link=topic=7169.msg644950#msg644950 date=1351965696' Alıntı:
herkese kolay gelsin bu gün az bir yer sürelim dedik 3. denediğimiz tarlayı sürebildik kalanları yaş daha , 2 parmak gibi cüzzi bir derinlikte sürmemize rahmen pulluk 2de bir taşa vuruyor yüzü yamuluyor yüz doğrulturken yorumdum derken çekici kaçırdım ve parmak yaralandı :( baya derin olmuş yara :( sağ elde 1 parmak noksanlaştı şimdilik , fareye tıklayamıyom :(

sizler napıyorsunuz , kolaygelsin fatih abi , yakınlarda olup adama ihtiyacı olan varsa gelebilirim ( çok ciddiyim) :) güzel traktör kullanırım , sonuçta enterde öğrendik bu işi :D
Geçmiş Olsun Umut... O Dert Bende de Var, Sağ Elin Baş Parmağını Çekicin Sapı İle Römorkun Kapak Pimi Arasına Sıkıştırmıştım, Çok Sert Bir Şekilde Kapağın Pimine Vururken :D

S.A Ahali Hayırlı Akşamlar :)

S.a. Cumleten.. Kral ve atabeye veda ederek yeniden ogrenci hayatina dahil olmak uzere Ispartaya gitme vakti gelmistir. Agır abiyi mancarlariyla basbasa birakiyorum :)

Fatih_RSLN link=topic=7169.msg645168#msg645168 date=1352051022' Alıntı:
S.a. Cumleten.. Kral ve atabeye veda ederek yeniden ogrenci hayatina dahil olmak uzere Ispartaya gitme vakti gelmistir. Agır abiyi mancarlariyla basbasa birakiyorum :)
A.selam Fatih, hayırlı yolculuklar, garip bırakma benim kank ' s ı olaralarda.:D

nailyetek link=topic=7169.msg645171#msg645171 date=1352051281' Alıntı:
A.selam Fatih, hayırlı yolculuklar, garip bırakma benim kank ' s ı olaralarda.:D
Saol abi. Benim evden agir abi 20 km yaw yakiniz. Haftaya cizel var daha :)