En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Cihan_özece link=topic=7169.msg645307#msg645307 date=1352067719' Alıntı:
iyilik be çağrı.slaj,sondaj,pamuk toplama ugrasiyoruz iste.sen neler yapiyon
:) iyilik sağlık abi yaramazlık yok hafiften istirahate geçiyoz işlerin çoğu gitti azı kaldı :)

Bana da biri interneti olan bir bilgisayar yollayabilirmi yaw. Kralin video ve fotograflari var be ya.. bu arada zekat, fitrenin ogrenciye verilmesi daha makbulmus anlş-*s :D

Fatih_RSLN link=topic=7169.msg645348#msg645348 date=1352109680' Alıntı:
Bana da biri interneti olan bir bilgisayar yollayabilirmi yaw. Kralin video ve fotograflari var be ya.. bu arada zekat, fitrenin ogrenciye verilmesi daha makbulmus anlş-*s :D
Pc kolay da interneti nası ederiz bilmem fatih :D

A.S Ve S.A Ahali... Bugün Komple Dersim Yoktu Yaticaktım Bi Hoca Ek Ders Çıkardı Başıma, O Derse Girdim Çıktım Simdi SGK ' dayım :) Sizlerde Ne Var Ne Yok?

Bu Arada Cihan Abi Yataktan Yazıyorum Su Anda Dediğine Baya Güldüm :D :D

Herkese iyi geceler yarın dersane var burda oyalandık bu saate kadar :) volkanın konuya yazmayayım dedim :D yeterince içini dışına getirdik.

Tokmakcı link=topic=7169.msg645698#msg645698 date=1352156554' Alıntı:
Herkese iyi geceler yarın dersane var burda oyalandık bu saate kadar :) volkanın konuya yazmayayım dedim :D yeterince içini dışına getirdik.

İyi geceler kardeşim, bir öğrenci için zaman geç oldu... Sen bize bakma, az önce hayvanlardan geldim,uykum kaçtığı için takılıyorum,aslında yorgunum,bütün gün kırdaydım. :)

herkese iyi geceler bende çok durdum bugün :)
yarın tohum ekecez...

herkese iyi günler ne var ne yok , dersane , ev , tarla derken sakil oldum bu günlerde ama neyse çok şükür bitti enter yine dökülüyo orta kolun gergisi kırıldı ön sağ teker ses yapıyordu uzun zamandır o çıkmadan biz değiştirelim dedik bilyası sizlere ömür yenisini taktık anızlarıda sürdükten sonra uzun uzun yatabilir :) ...
Allah herkesin işini ras getirsin...

anayurtlu link=topic=7169.msg646110#msg646110 date=1352238402' Alıntı:
A.s burdayım la resimleri arıyodum ama teypteki hafıza kartında kalmış yarına kaldı mancar konusu :D
canın sağolsun bilader :) naptınız tohumlar bitti mi