En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a ahali ne yapıyonuz ? Yağmurda yağıyo nerde bu millet ???*

anayurtlu link=topic=7169.msg646669#msg646669 date=1352361752' Alıntı:
S.a ahali ne yapıyonuz ? Yağmurda yağıyo nerde bu millet ???*
A.S, Iki Dersin Arasında Bos Dersim Var Bugün, Su Anda Kantinde Oturuyorum...
Memlekettede Yagmur Varmış, Sivas ' ta Hava İyi :)

S.A nasılsınız?
Dün gece İzmir ' e sakin halde yağmur yağdı, sizin oralar nasıl afetlik durum yoktur inşallah...

S.a topic ahalisi şuanda konyadayım çok güzel birşekilde yağmur yagıyor koşturacam diye bayada ıslandım

A.s Türkiye bugün yağışlı heralde, burda gece 2 den beri yağmur yağıyo saat 10 gibide hafifledi ama yağmur devam ediyo :)

as selamün aleyküm aksaray eskildedede 3 saattir yağmur normal şekilde yağıyor...

nasılsınız arkadaşlar topic e can gelmiş :) bugün üzüntümüz vardı

http://www.trthaber.com/haber/turkiye/maden-ocaginda-gocuk-1-olu-62406.html

babamla aynı madende çalışıyorlardı tanıdığım bir adamdı mekanı cennet olsun , ilk kurtarmaya gidenlerden biri babam , haberde taş parçaları dediği çekyak büyüklüğünde tek bir taş ecel derler ya sadece başı taşın aldında kalmış... babam eve geldiğinde şok olmuş durumdaydı ...

hacimmet link=topic=7169.msg646698#msg646698 date=1352370448' Alıntı:
S.a topic ahalisi şuanda konyadayım çok güzel birşekilde yağmur yagıyor koşturacam diye bayada ıslandım
A.S Abi, Napıyorsun Konya ' da?

muhammed link=topic=7169.msg646720#msg646720 date=1352377542' Alıntı:
s.a konya karatay obruk da güzel yagış var
A.S Hemşerim, Aramız Yakın... Obruk ' a Sürekli Uğrarım ;)
Memleketi Aradım Bende Yağmur İyiymiş...
enter link=topic=7169.msg646766#msg646766 date=1352386808' Alıntı:
nasılsınız arkadaşlar topic e can gelmiş :) bugün üzüntümüz vardı

http://www.trthaber.com/haber/turkiye/maden-ocaginda-gocuk-1-olu-62406.html

babamla aynı madende çalışıyorlardı tanıdığım bir adamdı mekanı cennet olsun , ilk kurtarmaya gidenlerden biri babam , haberde taş parçaları dediği çekyak büyüklüğünde tek bir taş ecel derler ya sadece başı taşın aldında kalmış... babam eve geldiğinde şok olmuş durumdaydı ...
Büyük Geçmiş Olsun Umut, Başınız Saolsun...
O Durumda Babanın Yerine Kim Olsa O Da Şok Olurdu... Beraber Çalıştığın Kişi Gözlerinin Önünde Can Veriyor, Ne Demek!...

S.A Ahali, Okul Bugün Sıkıcıydı, Hava Da Bozuk Biraz, Daha Yağmur Yok Buralarda...

omerfarukkoc link=topic=7169.msg646772#msg646772 date=1352387254' Alıntı:
Büyük Geçmiş Olsun Umut, Başınız Saolsun...
O Durumda Babanın Yerine Kim Olsa O Da Şok Olurdu... Beraber Çalıştığın Kişi Gözlerinin Önünde Can Veriyor, Ne Demek!...

saol ömer
babamla yanyana değil aynı ocakta farklı bacalarda çalışoyorlardı yanında başkası çalışıyordu onun psikoloji daha kötü babam onun bağırışını duyup yanlarına giden ilk kişi olmuş, bu iş en ufak dikkatsizliği kabul etmiyor :( Allah herkesi korusun...

enter link=topic=7169.msg646780#msg646780 date=1352387946' Alıntı:
saol ömer
babamla yanyana değil aynı ocakta farklı bacalarda çalışoyorlardı yanında başkası çalışıyordu onun psikoloji daha kötü babam onun bağırışını duyup yanlarına giden ilk kişi olmuş, bu iş en ufak dikkatsizliği kabul etmiyor :( Allah herkesi korusun...
Aynen Öyle, Çok Dikkatli Olmak Lazım...
Allah ' ım Hepimizi Korusun...

S.a hayırlı akşamlar, bütün gün ormandaydım, ıslandım, yoruldum.:) 1 remork odunu zor ayarladım.:)
Umut; başınız sağolsun.:(

nailyetek link=topic=7169.msg646867#msg646867 date=1352394684' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar, bütün gün ormandaydım, ıslandım, yoruldum.:) 1 remork odunu zor ayarladım.:)
Umut; başınız sağolsun.:(

a.s. sağol nail abi sizler sağolun , aman abi kolla kendini hasta olmayasın... geçen benide biri çağırmıştı yardıma o tarla sürdü ben dolmar 111 ile ağaç kestim zor iş ya insan yoruluyor , birde bıçkı arızalı 2 de bir istop ediyor , yiğidi öldür hakkını yeme demişler canavar gibi kesiyordu , adam 90 80 le tarla sürdü yanımda içim gitti bi kullanamadım :D

Selam aleyküm ahali 1 de dersaneden çıktım , çıkar çıkmaz mısır ekili olan tarlaya su sırası gelmiş ona gittim onu bitirip geldim toprak beton gibi tarlayı havur yaptım ama suyu çekmiyor içine :S

Tokmakcı link=topic=7169.msg646919#msg646919 date=1352399145' Alıntı:
Selam aleyküm ahali 1 de dersaneden çıktım , çıkar çıkmaz mısır ekili olan tarlaya su sırası gelmiş ona gittim onu bitirip geldim toprak beton gibi tarlayı havur yaptım ama suyu çekmiyor içine :S

A.selam..Beton gibi olduğundandır zor işliyor öyle oldu mu altına bir, iki güne bir şey kalmaz..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Yada Ramazan abi gibi :)
L 95