En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

anayurtlu link=topic=7169.msg659910#msg659910 date=1354836866' Alıntı:
Senin diden eski içicilerden mi yoksa :D bizim köyü bildiğine göre :D
:D benim dedem başkasına kız kaçırcam diye kızın evivin avlusunu raahatça kaçıp kaçarken sıışmasın diye sabahtan söküp akşam kızı kucaklayıp götürürken kızın bağrışını duyan babası peşinde takışınca avluya dayanıp avlunun tekrar çalılarla kapatılmış olduğunu görüp kızı atıp kendini kurtarmış adam :D illa içmiştir osudan. :D meğer kızın babasıda kim sötü bunu deyip tekraradan kapamış onu :D bırak kendinede kaçırmıyo :D başkasına kaçırıyomuş :D çok yapmış öyle işler :D

Kalın sağlıcakla , Dediğim gibi su sırası gelmiş ben gidiyorum uzun bi süre yok sayın artık beni :) iyi geceler sizlere

rocky link=topic=7169.msg659919#msg659919 date=1354837189' Alıntı:
:D benim dedem başkasına kız kaçırcam diye kızın evivin avlusunu raahatça kaçıp kaçarken sıışmasın diye sabahtan söküp akşam kızı kucaklayıp götürürken kızın bağrışını duyan babası peşinde takışınca avluya dayanıp avlunun tekrar çalılarla kapatılmış olduğunu görüp kızı atıp kendini kurtarmış adam :D illa içmiştir osudan. :D meğer kızın babasıda kim sötü bunu deyip tekraradan kapamış onu :D bırak kendinede kaçırmıyo :D başkasına kaçırıyomuş :D çok yapmış öyle işler :D
La ne yazdıysan google translate bile çözemedi :D Allah belanı vermesin emi ;D Bu arada deden cesaret hapı falan mı almıştı la elin adamına kız kaçırıyo ;D
Tokmakcı link=topic=7169.msg659922#msg659922 date=1354837327' Alıntı:
Kalın sağlıcakla , Dediğim gibi su sırası gelmiş ben gidiyorum uzun bi süre yok sayın artık beni :) iyi geceler sizlere
iyi geceler la soğuk değilmi ora gece gece donacan ne su sırası

hadi iyi geceler bilader

Tokmakcı link=topic=7169.msg659914#msg659914 date=1354836951' Alıntı:
:D :D
anayurtlu link=topic=7169.msg659917#msg659917 date=1354837056' Alıntı:
bu ney lannn ;D öksürerek güldüm la
aga çok hastaysan ayaklarının altına vıckıs sür ve sıcak tut. çok iyi geliyormuş bademciklerin veya nezle vs gibi herneolursa topuktaki şeyi boğazlar algılıyormş. sanki boğazına sürmüş gibi . hem çok çabuk etki gösteriyormş.

rocky link=topic=7169.msg659925#msg659925 date=1354837434' Alıntı:
:D :Daga çok hastaysan ayaklarının altına vıckıs sür ve sıcak tut. çok iyi geliyormuş bademciklerin veya nezle vs gibi herneolursa topuktaki şeyi boğazlar algılıyormş. sanki boğazına sürmüş gibi . hem çok çabuk etki gösteriyormş.
la benim de dün boğazım ağrıyodu bugün balgam ve öksürük var bilader vicksi nereye sürecez ;D

hadi kolay gele meslektaş :D
anayurtlu link=topic=7169.msg659923#msg659923 date=1354837374' Alıntı:
La ne yazdıysan google translate bile çözemedi :D Allah belanı vermesin emi ;D Bu arada deden cesaret hapı falan mı almıştı la elin adamına kız kaçırıyo ;Diyi geceler la soğuk değilmi ora gece gece donacan ne su sırası
ya ksacası bizim dede köyden bi başkasına kız kaçırcam diye sabahtan kaçıracağı evin gidip avlusunu sökmüş çalılarla çevirirler ya he ordan çalıları çekip atıp kendine akşam kızı kucaklayınca rahat kaçabilmek için yol açmış. sonra bu kızın babasıda buranın açıldıını görmüş tekrar kapamış .akşam olunca bizim dedede kızı kucaklayıp kaçarken tam avluya geldiğinde bide bakmış kapatılmış yine. atmış kızı kaçmış :D

Çağrı link=topic=7169.msg659927#msg659927 date=1354837606' Alıntı:
la benim de dün boğazım ağrıyodu bugün balgam ve öksürük var bilader vicksi nereye sürecez ;D
ayaklarına sürücen bilader. komple sür altına gir yorgan altına ver sobaya karşı sabaha kadar bişeyciiğin kalmaz :)

rocky link=topic=7169.msg659925#msg659925 date=1354837434' Alıntı:
:D :Daga çok hastaysan ayaklarının altına vıckıs sür ve sıcak tut. çok iyi geliyormuş bademciklerin veya nezle vs gibi herneolursa topuktaki şeyi boğazlar algılıyormş. sanki boğazına sürmüş gibi . hem çok çabuk etki gösteriyormş.
vıckıs ı nerden buluyum la gece gece :D yurtta hasta olunca sizin evin karşısındaki akgün büfeye gidiyoduk sabaha bişeyimiz kalmıyodu :D ayakları nasıl ısıtacam la bnm ayaklar yazın bile buz gibi olur bozuk la ;D
Çağrı link=topic=7169.msg659927#msg659927 date=1354837606' Alıntı:
hemen anlatıyım 3 kere başının üstünde dolandıracan 1 kere amuda kalkacan 2 kerede orana burana sürüp yatacan zuha-*-s

rocky link=topic=7169.msg659928#msg659928 date=1354837647' Alıntı:
hadi kolay gele meslektaş :Dya ksacası bizim dede köyden bi başkasına kız kaçırcam diye sabahtan kaçıracağı evin gidip avlusunu sökmüş çalılarla çevirirler ya he ordan çalıları çekip atıp kendine akşam kızı kucaklayınca rahat kaçabilmek için yol açmış. sonra bu kızın babasıda buranın açıldıını görmüş tekrar kapamış .akşam olunca bizim dedede kızı kucaklayıp kaçarken tam avluya geldiğinde bide bakmış kapatılmış yine. atmış kızı kaçmış :D
la kızın eli ayağı yok mu .mk oda yürüseydi ya hay sizin zihniyete yav :D hadi onları geçtik la adam sevdiğini başkasına kaçırtır mı :D sizin dedelere büyük saygım var hacı çok sağlam bi madde kullanıyolarmış iç-*-*

anayurtlu link=topic=7169.msg659930#msg659930 date=1354837753' Alıntı:
vıckıs ı nerden buluyum la gece gece :D yurtta hasta olunca sizin evin karşısındaki akgün büfeye gidiyoduk sabaha bişeyimiz kalmıyodu :D ayakları nasıl ısıtacam la bnm ayaklar yazın bile buz gibi olur bozuk la ;Dhemen anlatıyım 3 kere başının üstünde dolandıracan 1 kere amuda kalkacan 2 kerede orana burana sürüp yatacan zuha-*-s
la kızın eli ayağı yok mu .mk oda yürüseydi ya hay sizin zihniyete yav :D hadi onları geçtik la adam sevdiğini başkasına kaçırtır mı :D sizin dedelere büyük saygım var hacı çok sağlam bi madde kullanıyolarmış iç-*-*
akgün büfe mi eczanemi belli dğil. bizim çocuklarda abone oldu. paso şarap :D ;D

kız meselesine gelince kıza soran yok ki :D kızın haberi bile yok. zorla bi nevi :D dedem çok zırzopmuş eskiden. o işleri pek yaparmış. sevap işte dedm napsın. sevenleri kavuşturuyo dicemde ortada sevme olsa :D konu yanlış anlaşılacak birazdan :D susam gayrı :D

rocky link=topic=7169.msg659932#msg659932 date=1354838100' Alıntı:
akgün büfe mi eczanemi belli dğil. bizim çocuklarda abone oldu. paso şarap :D ;D

kız meselesine gelince kıza soran yok ki :D kızın haberi bile yok. zorla bi nevi :D dedem çok zırzopmuş eskiden. o işleri pek yaparmış. sevap işte dedm napsın. sevenleri kavuşturuyo dicemde ortada sevme olsa :D konu yanlış anlaşılacak birazdan :D susam gayrı :D

Şarap ney lan ıyyy le köpek öldüren :D içeceklerse adam gibi rakı içsinler yok o teferruatlı derseler votka yada bira aq gerisi yalan :D
bu arada vicks bulamadım la su torbasına ıccak su koydum oda ısıtmazsa ayaklara molotof atarım :D

Çağrı link=topic=7169.msg659933#msg659933 date=1354838651' Alıntı:
Ben kaçıyorum beyler size doyum olmaz :) iyi geceler allah rahatlık versin

iyi geceler bilader bende yatıyom son hazırları yaptım

[glow=red,2,300]Herkese iyi geceler....[/glow]