En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bi ders çalışam dedim olmadı kafam çok dağınık yaw toplamam lazım ama olmuyor :( nasıl yapsam ki.....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg714794#msg714794 date=1362685245' Alıntı:
bi ders çalışam dedim olmadı kafam çok dağınık yaw toplamam lazım ama olmuyor :( nasıl yapsam ki.....
baksen yalandan çalışmıyacan bide bizi alet ediyon sonrada suçlu kim.....BİZ demi okan efendi..:)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg714795#msg714795 date=1362685354' Alıntı:
baksen yalandan çalışmıyacan bide bizi alet ediyon sonrada suçlu kim.....BİZ demi okan efendi..:)
yok abi... bende yok aslında aklımda bazı sorunlar varda kafam ona gidip duruyo.....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg714812#msg714812 date=1362686606' Alıntı:
yok abi... bende yok aslında aklımda bazı sorunlar varda kafam ona gidip duruyo.....
belki buradan çözümleyebiliriz ..:(
ileti sayısı 1453 ben istanbulu kurtardım senimi kurtaramıyacam..

tavaslı_okan link=topic=7169.msg714818#msg714818 date=1362686955' Alıntı:
kitabın hepsini buraya taratam mı :D i gün alır buraya atmam :D
e ne bilim okan bende başka derdin var zannettim
dersin ise sorun sana acımıyorum git çalış hayddeeeeee...:)
pazartesi okul va ölüme gider çocukla..byyusuftuyluoglu

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg714718#msg714718 date=1362679970' Alıntı:
A.S ahmet..sende hoşgeldin ..sizin ora kaç derece soğuk
hoşbulduk abi ardahan -26 ymış arkadaş söyledi ben doğubeyazıttayım burası pek soğuk değil -15 falan var :)

ahmetornek link=topic=7169.msg714856#msg714856 date=1362690166' Alıntı:
hoşbulduk abi ardahan -26 ymış arkadaş söyledi ben doğubeyazıttayım burası pek soğuk değil -15 falan var :)
ahmet bi soru daha sorsam sen anca sabaha yazarsın hemii..:)

ne yapıyon doğubeyazıtta hayırdır ..
ben 10 yıl eczacıbaşında çalıştım doğubeyazıt ığdır kars ardahan 10 yıl gezdim çoğunun ismini unutsamda simayen hep tanışırız esnafla..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg714864#msg714864 date=1362690493' Alıntı:
ne yapıyon doğubeyazıtta hayırdır ..
ben 10 yıl eczacıbaşında çalıştım doğubeyazıt ığdır kars ardahan 10 yıl gezdim çoğunun ismini unutsamda simayen hep tanışırız esnafla..
abi aslında tam olarak doğubeyazıtta değilim gürbulak sınır kapısında gümrük muhafaza olarak çalışıyorum... doğubeyazıt hakkında yorumlarını alabilirim abi :) :)

anladım hayırlı çalışmalar ..
doğubeyazıtı çok severdim dağın manzarası yeter bir gecede isak paşa sarayında arabanın içinde manzaraya bakarak uyumuştum hiç unutmam..
halkı çok misafirperverdir esnafı dürüst hanifi abi vardı marketçi ahmet ,hasan şimdi aklıma geldi
erzurumdada eniştem var d.beyazıtlı yardımcı ailesinde haci sefa.
ocak başı kebabçıları falan ben orada grand derya otelinde kalırdım aklıma şimdi bunlar geldi..:)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg714878#msg714878 date=1362691107' Alıntı:
anladım hayırlı çalışmalar ..
doğubeyazıtı çok severdim dağın manzarası yeter bir gecede isak paşa sarayında arabanın içinde manzaraya bakarak uyumuştum hiç unutmam..
halkı çok misafirperverdir esnafı dürüst hanifi abi vardı marketçi ahmet ,hasan şimdi aklıma geldi
erzurumdada eniştem var d.beyazıtlı yardımcı ailesinde haci sefa.
ocak başı kebabçıları falan ben orada grand derya otelinde kalırdım aklıma şimdi bunlar geldi..:)
dağın manzarası gerçekten çok güzel sınır kapısı tam dibinde zaten genelde büyük ağrının başından duman eksik olmuyor çok güzel manzarası var.. dediğin gibi doğubeyazıt halkı çok misafirperver çoğu dükkandan bişey almasan bile çay söyliyim diye ısrar ediyor.. soğuk memleketin sıcak insanlarının bir örneğide burada tıpkı erzurum kars ardahanda olduğu gibi ama bunların yanında birde kaçakçılarından bahsetmeden geçemiyecem abi çevre yolu üzerindeki tekel bayilerde bile kaçak mazot satıyorlar çarşının ortada seyyar satıcı arabasıyla her çeşit kaçak sigarayı satabiliyor ne zabıta ne polis hiçbirşey demiyor özellikle gürbulak köyü ve çevre köyler ne doğru düzgün tarla ekip biçer ne de hayvan saklar işleri güçleri kaçak mazot sigara :D bunlar bana çok ilginç geldi belkide mesleğimden dolayı :)