En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg724802#msg724802 date=1364375967' Alıntı:
s.a hayırlı günler, dükkanı açan olmamış, zarar ediyoz:)
millet tarlada galiba :)

Bizde de yağış var, tarımsal faaaliyet sıfır, saman getir, hayvan gübresi götür.:) o tür işler var.

bir gün ilaç atıyoruz 3 gün yat, bir gün gübre atıyoruz 3 gün yat ne olacak bakalım bu yatışların sonu.

bartu link=topic=7169.msg724816#msg724816 date=1364379089' Alıntı:
bir gün ilaç atıyoruz 3 gün yat, bir gün gübre atıyoruz 3 gün yat ne olacak bakalım bu yatışların sonu.
1 saat gübre attım 1 hafta yat:) 1 saat daha gübre attım 10 gün oldu heralde, daha yulaf ve fiğ ekmem lazım, ilacı şimdilik düşünmüyoruz bile.:) Günler uzadı toprağın tavlanması azcık hızlandı gibi.

nailyetek link=topic=7169.msg724819#msg724819 date=1364379457' Alıntı:
1 saat gübre attım 1 hafta yat:) 1 saat daha gübre attım 10 gün oldu heralde, daha yulaf ve fiğ ekmem lazım, ilacı şimdilik düşünmüyoruz bile.:) Günler uzadı toprağın tavlanması azcık hızlandı gibi.
bizdede ayçiçek yerlerinde sorunlar başladı abi, kasım ayında sürdük bir dahada giremedik bu yerlere yavaş yavaş otlanmaya
başladılar ama çoğu tarlanın içerisindede su duruyor, normalde nisan ın ilk haftası ekime başlıyorduk.

bartu link=topic=7169.msg724820#msg724820 date=1364380090' Alıntı:
bizdede ayçiçek yerlerinde sorunlar başladı abi, kasım ayında sürdük bir dahada giremedik bu yerlere yavaş yavaş otlanmaya
başladılar ama çoğu tarlanın içerisindede su duruyor, normalde nisan ın ilk haftası ekime başlıyorduk.
Bu sene iyi yağış aldınız, bizim ilk başlarda kış kurak geçti, sonradan iyi yağış oldu. Sizin avantajınız, alet edevat çok, bizde kazayak ve pulluktan öte toprak işleme aleti de yok beyaw:) Ne bahtsız memlekettteyim:S

evet abi bu yıl izli ekim ve 4x4 traktörler olmasaydı buğdayda ilaç ve gübre işleri çok zor olurdu,
nadaslardada duruma göre bakacağız artık tiller yada aysanlarla hazırlaya biliriz, ot çoğalırsa önden mezarlık ilacı
atıp toprağın tava gelmesini bekleyeceğiz, buyıl biraz masraflı oluyor ama inşallah verimler iyi olur.

usak a geldım sımdı bı ay memlekete gıdemeyecegım .. ılac ısı bıttı

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg724850#msg724850 date=1364391268' Alıntı:
sa ahali bir hayvanımz daha hakkın rahmetine kavuştu kesim yapıldı ölmek üzereyken
a.selam, sağlık olsun, Mal kazığı boş kalmazmış.. derler.
ertac sahın link=topic=7169.msg724865#msg724865 date=1364394117' Alıntı:
usak a geldım sımdı bı ay memlekete gıdemeyecegım .. ılac ısı bıttı
hoşgeldin bilader, burasıda senin memlketin bizede bekleriz.:D

a.s s.a cümleten... ne var ne yok...
demin köy ile konuştum işler sıkışmış nohut yerleri filan hazırlanacak... bahçeler sürülecek..... ilaç atılacak.... ilaç işi de geldi kara kara düşünmeye başladık bu sene işçi de bulmak zor kimse yok ki.... biçeri sökmüştük oda yarım kalacak gibi duruyor... acil 50 hp üstü traktör bekleniyor yardıma....

S.a hayırlı akşamlar millet nasılsınız :Siş çıkışı hemen yarım saat bir bahçe yeri sürdüm geldim şimdi dükkana bakalım

tavaslı_okan link=topic=7169.msg725001#msg725001 date=1364407398' Alıntı:
a.s s.a cümleten... ne var ne yok...
demin köy ile konuştum işler sıkışmış nohut yerleri filan hazırlanacak... bahçeler sürülecek..... ilaç atılacak.... ilaç işi de geldi kara kara düşünmeye başladık bu sene işçi de bulmak zor kimse yok ki.... biçeri sökmüştük oda yarım kalacak gibi duruyor... acil 50 hp üstü traktör bekleniyor yardıma....
la burdan çıkıyom yola gold la de bakam kaç güne gelirim sana yardıma ..:)okan ben gelene kadar sen herhalde hasat edersin hemii.
memory43 link=topic=7169.msg725010#msg725010 date=1364407842' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar millet nasılsınız :Siş çıkışı hemen yarım saat bir bahçe yeri sürdüm geldim şimdi dükkana bakalım
a.s memet dükkana hoşgeldin

memory43 link=topic=7169.msg725014#msg725014 date=1364407979' Alıntı:
Hoşbulduk abi özlettin kendini nerelerdeydin : ' (
memet bendede işler başladı artık başımızı kaşıyamayız valla ama arasıra gelirim dükkana paşam...
yaaa beyler bu arada tv de sütlaç gördüm canım çekti kalkıyom petrolün lokantasına gidecem abi ben sütlacı yemeden yatmam huyum batsın bir saate görüşürüz..

s.a hayırlı akşamlar, yeni gelenler hoşgeldiniz, Sütlaç A gidenler afiyet olsun.:D Ben de komşu köye paytarlık yapmaya gidecem, arkadaşın ineği süt humması olmuş, dün akşam kalsiyum(Chalpon) ve Nervit uyguladık, bu akşam yine iğne işi var. Geldiğimde görüşürük.

memory43 link=topic=7169.msg725010#msg725010 date=1364407842' Alıntı:
kolay gelsin mehmet abi....
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg725012#msg725012 date=1364407906' Alıntı:
la burdan çıkıyom yola gold la de bakam kaç güne gelirim sana yardıma ..:)okan ben gelene kadar sen herhalde hasat edersin hemii.a.s memet dükkana hoşgeldin
abi 1 aya anca gelirsin heral yada daha fazla.... bu arada afyet olsun abi.... :) :)
nailyetek link=topic=7169.msg725017#msg725017 date=1364408350' Alıntı:
s.a hayırlı akşamlar, yeni gelenler hoşgeldiniz, Sütlaç A gidenler afiyet olsun.:D Ben de komşu köye paytarlık yapmaya gidecem, arkadaşın ineği süt humması olmuş, dün akşam kalsiyum(Chalpon) ve Nervit uyguladık, bu akşam yine iğne işi var. Geldiğimde görüşürük.
kolay gelsin abi... doktorluk ta var desene.... :) bu sene kazanırsam tercihlerde veterinerliği de yazacam.... :D

eyvallah haci abi yakın olaydık hep beraber gideydik ..
bu arada sütlaçlar benden..::)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg725015#msg725015 date=1364408125' Alıntı:
memet bendede işler başladı artık başımızı kaşıyamayız valla ama arasıra gelirim dükkana paşam...
yaaa beyler bu arada tv de sütlaç gördüm canım çekti kalkıyom petrolün lokantasına gidecem abi ben sütlacı yemeden yatmam huyum batsın bir saate görüşürüz..
İyi bakalım abi hemen ye gel :D

A.s nailabi maşallah alk-*s el de her meslek var paytarların işine ket koyma :D
Sağolasın okan işi hallettik geldik ;D