En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ismail_17 link=topic=7169.msg758335#msg758335 date=1373825451' Alıntı:
A.S NAİL muhtarım hayırlı iftarlar.
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/07/12/emekli-korucu-ve-muhtarlara-zam
Çaylar senden artık , hayırlı oolsun bütün muhtarlarımıza
Sağol Aga, çayın lafımı olur yemek ısmarlıyayım. Yalnız ben bu dönemden sonra ayrılıyorum 2 dönem bana çok ağır geldi. Bursa fuarına gelirsen hem tanışırız, hemde borcumu öderim.

a.s s.a cümleten iyi akşamlar ne var ne yok??? 2 günlük yorucu işin ardından denizliye döndüm... biçer sabah ezanı ile birlikte kütahya ' ya yola çıkacak bakalım artık hayırlısıyla gidip gelsin... buralarda hasatı bitirdik aralarda tek tük buğdaylar var onlarıda claysonlar hallediveriyor zaten koca ovada 3-4 biçerçi kalmış... foto çekmeyi unutmuşum yolda aklıma geldi...

nailyetek link=topic=7169.msg758339#msg758339 date=1373826252' Alıntı:
Sağol Aga, çayın lafımı olur yemek ısmarlıyayım. Yalnız ben bu dönemden sonra ayrılıyorum 2 dönem bana çok ağır geldi. Bursa fuarına gelirsen hem tanışırız, hemde borcumu öderim.
Sen bıraksanda seni bırakmazlar, bizim buralara gelirsen mutlaka beklerim ,bursa fuarınada gelmeye çalışırım tanışırız inşallah

tavaslı_okan link=topic=7169.msg758340#msg758340 date=1373826301' Alıntı:
a.s s.a cümleten iyi akşamlar ne var ne yok??? 2 günlük yorucu işin ardından denizliye döndüm... biçer sabah ezanı ile birlikte kütahya ' ya yola çıkacak bakalım artık hayırlısıyla gidip gelsin... buralarda hasatı bitirdik aralarda tek tük buğdaylar var onlarıda claysonlar hallediveriyor zaten koca ovada 3-4 biçerçi kalmış... foto çekmeyi unutmuşum yolda aklıma geldi...
A.selam Okan. Yolun bize yakın düşerse beklerim.
ismail_17 link=topic=7169.msg758343#msg758343 date=1373826442' Alıntı:
Sen bıraksanda seni bırakmazlar, bizim buralara gelirsen mutlaka beklerim ,bursa fuarınada gelmeye çalışırım tanışırız inşallah
Aga, valla yoruldum köy küçük olunca bütün iş bize düştü. Fuara gelicez nasipse, bizim köy Bulgaristandan gelirken bir kısmı Sinekci Köyüne bölünmüş akrabalar varmıdır bilemiyorum, bir kaç yaşlı insan bulup sormam lazım.

nailyetek link=topic=7169.msg758339#msg758339 date=1373826252' Alıntı:

Milletle ugrasmak zor nail abı hele o cene yok mu ınsanı katil eder anlş-*s

tumosannn link=topic=7169.msg758347#msg758347 date=1373826936' Alıntı:
Milletle ugrasmak zor nail abı hele o cene yok mu ınsanı katil eder anlş-*s
Aynen, her köylü vatandaşın bir dönem yapması gerekli bir görev. En azından dostu düşmanı öğreniyosun.

nailyetek link=topic=7169.msg758345#msg758345 date=1373826727' Alıntı:
A.selam Okan. Yolun bize yakın düşerse beklerim.Aga, valla yoruldum köy küçük olunca bütün iş bize düştü. Fuara gelicez nasipse, bizim köy Bulgaristandan gelirken bir kısmı Sinekci Köyüne bölünmüş akrabalar varmıdır bilemiyorum, bir kaç yaşlı insan bulup sormam lazım.
nail abi ben gelemiyorum ama gelirsem mutlaka sana burdan mesaj atacağım... nereye gidilceğini söylemişlerdi ama aklımdan gitmiş...

S.a ahali iyi akşamlar. Köye gitmeme 1 haftadan az bir süre kaldı önümüzdeki cumartesi gideceğim. Artık hasat başlar bizim oralarda. Merkezde hasat bitiyormuş. Bizim oralar dağlık kesim daha geç oluyor, fiğler biçilmiş, balya yapılmış toplanmış sanırım 400-450 gibi bir balya çıkmış bu sene fiğlerden. Bende gidince dekar/verim oranlarını ölçmeye çalışacağım. Sonrasında nadaslar başla sonrasında hayvan gübresi dökümü vs.vs gibi işlerde koşturum artık. Bu sene daha bi tecrübeliyiz elbet FORUM SAĞOLSUN :) Gerçekten forumda çok fazla şey öğrendim çiftçiliği de yaparsam inşallah kimse tutamaz beni :D

a.s s.a cümleten ne var ne yok??? yorucu bir günün ardından eve kendimi zor attım... öğlen 13.15 gibi biçerle konuştuğumda uşakta idi tahminim gideceği yere varmıştır... nail abi ALLAH kabul etsin...

Hayırlı Geceler Ve Hayırlı Sahurlar Ahali...

Bugün Sabah 15.00 ' den Beri Pancardaki Kuyu Ve Dalgıçlarla Uğraştık Biraz Önce Yeni Geldim Sahurumu Yaptım...
Suyu Çoğalttık Şükür, Uğraştığımıza Değdi :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg758598#msg758598 date=1373932363' Alıntı:
Hayırlı Geceler Ve Hayırlı Sahurlar Ahali...

Bugün Sabah 15.00 ' den Beri Pancardaki Kuyu Ve Dalgıçlarla Uğraştık Biraz Önce Yeni Geldim Sahurumu Yaptım...
Suyu Çoğalttık Şükür, Uğraştığımıza Değdi :)
Kolay gelsin Ömer, valla öğlene kadar yatıyorum, sonrası ezana kadar çalışıyorum. Yoksa akşam olacak gibi değil.