Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
yolda bende aynı gidiyorum dediğin gibi 20 gaz sınırını aşmadıktan sonra hiç sıkıntı yok fakat 25 gaz filan kullandığın zaman yandı gülüm keten helva
çift süremedik dahada römork ve turbo atomizör de sınırları zorlayan cinsten kullanmadıktan sonra yakmaz diye tahmin ediyorum rampa konusunda aynı fikirdeyiz 4-5 ton yaş kemre ile 3ün 2sinde hatta yeryer 3ünde rampaları tınlamıyo 
bilal tıraşçı link=topic=7169.msg812972#msg812972 date=1387476895' Alıntı:Valla Abi Benim Mavinin Öyle Detaylı Yakıtını Bilmiyorum Ama Yolda Bildiğin İçiyo Abi Bide 15-20 Devirle Gidilse Sürekli Sıkıntı Olmazda Bizimkiler 25-30 Devir Arası Kullandıkları İçin Yakıt Yolda Maalesef Fazla Gibi... Ama İşte, Tarlada Yola Göre Yakıtı Az.. Ve Abi O Yakıt Helal Olsun Çok Güzel Çekiyor Maşallah..Yokuşları vs. Hiç Hissetmiyor.. Ama Değiştirilme Zamanı Geldi.. 2003-2004 td65dt Ler Bile Daha Az Yakıyor Bizimkine Göre.. Bizimkiler Bakıcaklar Bişiler Ama Hayırlısı..
yolda bende aynı gidiyorum dediğin gibi 20 gaz sınırını aşmadıktan sonra hiç sıkıntı yok fakat 25 gaz filan kullandığın zaman yandı gülüm keten helva