En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Arkadaşlar bilen biri varsa yardım etsin benim açtığım konularda ertesi gün yeni ibaresi yok oluyor yani benden önce konu açanlarda yeni ibaresi var benimkilerde yok neden acaba...

slm arkiler pancarı söktük döndüm sıra mısırlarda bide biçeri alsaydık bu sene köyün rekoru gene bende dönümde 25 ton :) sizler neler yaptınız bakalım ? rekora adım adım hadi

ya arkadaşlar bişey dicem belki bilgisi olan wardır biz enişteye doblo alcaz ama 1.3 dizel olacak da :D ticari ruhsatlı olanları warmış bide Hususi nasıl oluyo o ;) hangisinin vergisi fln ucuz :D bide warsa 13bine fn satan alabilir...

nh link=topic=7169.msg217753#msg217753 date=1253979067' Alıntı:
ya arkadaşlar bişey dicem belki bilgisi olan wardır biz enişteye doblo alcaz ama 1.3 dizel olacak da :D ticari ruhsatlı olanları warmış bide Hususi nasıl oluyo o ;) hangisinin vergisi fln ucuz :D bide warsa 13bine fn satan alabilir...
multijet aln:D

Ticari vergisi çok olur,mesela şu camlar sonradan açılanlar falan.Ama hususi vergisi az olur.1.9 ' lar dehşetti ama 1.3ler hakkında fikrim yok.Ama multijetlerini öneriyorlar...

walla multijet olcak herhal bilmem yaw 2005 modeller fln war ii 1.3 motor ama Kapalı kasa kamyonet yazıo ruhsatta onlardada 300 geçik vergi warmış galiba xD ;D

walla burayı boşlıyonuz yaww...bir iki arkadaştan başka uğrayan yok...olmuyo böle ama....

nforcer link=topic=7169.msg217847#msg217847 date=1253994306' Alıntı:
walla burayı boşlıyonuz yaww...bir iki arkadaştan başka uğrayan yok...olmuyo böle ama....
Boşlamayalım xD :D

nforcer link=topic=7169.msg217847#msg217847 date=1253994306' Alıntı:
Normal konulara yorum yapan yokki buraya birşey yazsalar.

nh link=topic=7169.msg217856#msg217856 date=1253995063' Alıntı:
ewed bu ara millet yok pyasada okullaramı gittiler ne :D :D
Ne bilem okula mı gittiler tarlaya mı? Bu aralar forumda pek hareket yok gibi *-sig-*-