En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

John deere 5100R mı yoksa Massey feguson 5610 mu diye ortaya bı muhabbet konusu atayımda konusak bari yahu :) sebebleri ile ....

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg884310#msg884310 date=1398534404' Alıntı:
bilal nevar ne yok paşam şimdi sizin oralar iyice sıcak demi..
Kubilay nerelerde sesi çıkmıyor.. :)
eyi abi ewe tasindik ufak tefk montajlarida hallettim hayirlisila abi dün e kadar fena sicak vardi ya geceleri acik yatiyodum bu mevsimde bole sicak nadir olurdu ama bugun serinledi bulutlu yagacak galiba isllh
kubi gözükmuyo face den de yazdim ses yok yazlik serada isler basladi onn sanirsam
abi sende ne var yok neler yapion

tt555 link=topic=7169.msg884320#msg884320 date=1398535483' Alıntı:
eyi abi ewe tasindik ufak tefk montajlarida hallettim hayirlisila abi dün e kadar fena sicak vardi ya geceleri acik yatiyodum bu mevsimde bole sicak nadir olurdu ama bugun serinledi bulutlu yagacak galiba isllh
kubi gözükmuyo face den de yazdim ses yok yazlik serada isler basladi onn sanirsam
abi sende ne var yok neler yapion
hayırlı olsun inşallah.. ev taşımak tarladanda zor valla..
bende tohum ekiyorum 40 dekar bi yer kaldı yağmur başladı geldim şehire öyle takıldım ...hamdolsun uğraşıyoz işte..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg884325#msg884325 date=1398536036' Alıntı:
hayırlı olsun inşallah.. ev taşımak tarladanda zor valla..
bende tohum ekiyorum 40 dekar bi yer kaldı yağmur başladı geldim şehire öyle takıldım ...hamdolsun uğraşıyoz işte..
valla ne zor ismis abi ew tasimk issllh onuda bitirsin o yagmura bizmde cok ihtiyacmz var

sa ahali iyi pazarlar şimdi Eskişhire güzel yağmur yağıyor inşallah heryere hayırlı bol bereket oluyordur.