En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

YA arkadaşlar ben site yapdım okuldan istedieler bz tc.den yayımlamak istiyorudm ama hatalar oluşuyor :D
mesela: ilk başta bu
' CVS/Enteries ' dosyası Hedef sunucuda var , ancak geçerli Web ' de yok. FrontPage ' in Dosyayı ' ftp://ahmetcelikoyu.bz.tc ' Yerinden kaldırmasını istermisiniz?
Sonrada
553- can ' t open that file :Read-only file system
553 Rename/Move failure :no such file or directorybu hataları yaşıyorum çözemedim bbi turlu ya yapabilcem bişey warsa yada başka yapailcem duzgun bi site verebilirmisiniz ? ;)

bu konuyu dewam ettirebilmek için en ii si fendt çiler yada mf ciler gelsn bak 2 dk nsl rekor oluo :D :D

ismail al sana konu ama ben pek bilmiyom yakıt olayınla alakası NEW HOLLAND T 6000 serisi ve ustu ve onn ayarındaki diğer markaların yakıtı :) mesela jd 6000 gibi ;) topic canlansız ;) :D

nh link=topic=7169.msg241568#msg241568 date=1263407783' Alıntı:
ismail al sana konu ama ben pek bilmiyom yakıt olayınla alakası NEW HOLLAND T 6000 serisi ve ustu ve onn ayarındaki diğer markaların yakıtı :) mesela jd 6000 gibi ;) topic canlansız ;) :D
sen de gittin sadece resimlerden gördüğümüz bildiğimiz traktörleri örnek werdin yav ;)