En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

vay vay erkunt çular sizi gidi sizi saklanmaya çalışıyorsunuz ama yakaladım sizi . Yusuf a söylemezsem sizi. :) :) :) :) :)

FEHİM link=topic=7169.msg925708#msg925708 date=1413215651' Alıntı:
vay vay erkunt çular sizi gidi sizi saklanmaya çalışıyorsunuz ama yakaladım sizi . Yusuf a söylemezsem sizi. :) :) :) :) :)
burdayık Fehim emmi haber et gelsin ama ben işe gidecem :D

Ercan AYKUŞ link=topic=7169.msg925715#msg925715 date=1413217736' Alıntı:
burdayık Fehim emmi haber et gelsin ama ben işe gidecem :D
dikkatinizi çektimi 2 gündür forumda pek aktif değil erkunt u detaylı inceledik ve ona detaylı sunum yaptım erkunt hakkında hayali düşü erkunt oldu daha foruma da girmez oldu ama yakındır ona erkunt alacağımız gün :)

kadir 36 link=topic=7169.msg925758#msg925758 date=1413222767' Alıntı:
dikkatinizi çektimi 2 gündür forumda pek aktif değil erkunt u detaylı inceledik ve ona detaylı sunum yaptım erkunt hakkında hayali düşü erkunt oldu daha foruma da girmez oldu ama yakındır ona erkunt alacağımız gün :)

ha ha ha senin dediğin asma kabağı olur. şu an için traktör almaya niyetim yok. benim elimin altında 750 fiat gibi bir makina var. birde ilklerinden Tümosan . erkunt şu an benim için bedavanın haricinde ki hariç diğer kısmı pahalıdır.siteye ara ara girip ne oluyor ben kontrol ediyorum sen merak etme. bu günlerde biraz özel işlerimden dolayı uzun süre sitede olamıyorum o kadar.
ha bir de benim arkadaşımda erkunt var zaten ama merağım olsa gider nasıl bir makina diye bakarım. bana yarayan kısmı nedir bilirmisin. 90 lık erkunt un arkasında ki ekipmanlar. 90 lık erkunt un kullandığı ekipmanı 750 ye veya 580 Tümosan a bağladığımda heleki kendisi yanımdayken iş yapmak müthiş zevk veriyor bana. arkadaşımın rengi gidiyor. ses etme arkadaşım duymasın.. :) :) :) :) :)

FEHİM link=topic=7169.msg925807#msg925807 date=1413227394' Alıntı:
ha ha ha senin dediğin asma kabağı olur. şu an için traktör almaya niyetim yok. benim elimin altında 750 fiat gibi bir makina var. birde ilklerinden Tümosan . erkunt şu an benim için bedavanın haricinde ki hariç diğer kısmı pahalıdır.siteye ara ara girip ne oluyor ben kontrol ediyorum sen merak etme. bu günlerde biraz özel işlerimden dolayı uzun süre sitede olamıyorum o kadar.
ha bir de benim arkadaşımda erkunt var zaten ama merağım olsa gider nasıl bir makina diye bakarım. bana yarayan kısmı nedir bilirmisin. 90 lık erkunt un arkasında ki ekipmanlar. 90 lık erkunt un kullandığı ekipmanı 750 ye veya 580 Tümosan a bağladığımda heleki kendisi yanımdayken iş yapmak müthiş zevk veriyor bana. arkadaşımın rengi gidiyor. ses etme arkadaşım duymasın.. :) :) :) :) :)
fehim abi sen beni yanlış anladın ben o yorumu yusuf abi için yapmıştım :)

kadir 36 link=topic=7169.msg925811#msg925811 date=1413228017' Alıntı:
fehim abi sen beni yanlış anladın ben o yorumu yusuf abi için yapmıştım :)

Ne bileyim . benim ercan ın bana yazdığını kopyalayınca bende bana yazdın sandıydım.

FEHİM link=topic=7169.msg925815#msg925815 date=1413228249' Alıntı:
Ne bileyim . benim ercan ın bana yazdığını kopyalayınca bende bana yazdın sandıydım.
haklisin abi yanlış oldu haliyle de yanlış anlaşıldı

FEHİM link=topic=7169.msg925815#msg925815 date=1413228249' Alıntı:
Fehim abi ne oleyo burada bak saat 3.5 taaa is yerinden yaziyom kara listeye sende girme :)
Herkese iyi geceler...

Tümosan motorlu fıatlar gercekten bir başka

Ercan AYKUŞ link=topic=7169.msg925875#msg925875 date=1413247518' Alıntı:
Fehim abi ne oleyo burada bak saat 3.5 taaa is yerinden yaziyom kara listeye sende girme :)
Herkese iyi geceler...

gecenin o saatinde ayakta olmak zor bi de çalışmak daha da zor. Allah kolaylık versin sana..
ben yıllar önce girmişin kara listeye bir de sendekine ilave olmuşum çok mu? :) :) :) :) :)

siteye virüs buluşturan bişey bence..
Özel ileti olarak geliyor.. 'you were tagget' bildirici adıyla..
bunu tıkladıktan sonra telefon aklını kaybetti..
bununla karşılaşan başka üyeler varmı arkadaşlar

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg926017#msg926017 date=1413299942' Alıntı:
Ben varım Yusuf abi mesaj aldınız diyor pcden trakkulübe girince tapatalktada görünüyor 3 gündür var bende :S

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg926017#msg926017 date=1413299942' Alıntı:
yusuf abi bende erzuruma geldimya sınavdan sonra arabaya bindim o esnada ileti fln varmı bi bakıyım dedim o esnada böyle bişeyle karşılaştım odur budur hep geliyor bu uyarı bu arada senin telefonun akıbeti ne oldu :D

kadir 36 link=topic=7169.msg926114#msg926114 date=1413311814' Alıntı:
yusuf abi bende erzuruma geldimya sınavdan sonra arabaya bindim o esnada ileti fln varmı bi bakıyım dedim o esnada böyle bişeyle karşılaştım odur budur hep geliyor bu uyarı bu arada senin telefonun akıbeti ne oldu :D
kadir aynen devam hep hata veriyor..
bu konuyu mustafaya iletmek lazım.

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg926145#msg926145 date=1413314880' Alıntı:
kadir aynen devam hep hata veriyor..
bu konuyu mustafaya iletmek lazım.
iletmişken erkunt reklamının altına ercan ve benim fotoğrafımın konulmak istendiğini de ilet :D

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg926151#msg926151 date=1413315327' Alıntı:
sizi deutzun üzerinde photoshoplayıp reklam verecem. :)
photoshop a ne gerek var dötyzün üstünde olan fotolarım varya zaten :D hakikaten erkuntun en çalışkan üyeleri ben ercan erkan volkan ve ismini unuttuğum bi kaç kişi daha vardı bizim bi ayrıcalığımız olsun fotolarımız konulsu olmazmı :D

KADİR
lütfen güleninden olsun ama. hemide 32 dişin görünür olmasa da 31 dişin görünür olsun.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D