En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nh_fıat link=topic=7169.msg958326#msg958326 date=1421364327' Alıntı:
hayırlısı neyse o :) bakam bende şimdi arabalarla ilgileniyorm :) yaza kaporta boyacı dükkanı falan açabilirz :) al sat falan :) şimdi bi 131 falan alak biraz yakalım :D
aç tabi lazım olursun geliriz dükkana bakam cumartesi belki gelebilirim geçen arabanın kılıfları deiştirtim sanayinin girişte brandaçı var ya şimdi doblonun arka koltuk katlanmıyo onu ayarlatıcam

aslan26 link=topic=7169.msg958309#msg958309 date=1421363528' Alıntı:
Abi sadece ekmeklik buğday değil ,burçak, yonca gibi ürünlerle ilgilide türküler mevcut yani ürün gamı geniş [emoji4]

Rıdvan 'kırmızı buğday' diye cins belirmiş. Düşün, özel olarak cinse ait türkü. Artık derecelendirmeye giriyo iş.

Ayrıca dediğin gibi ürün gamı geniş. Mısırdan mercimeğe, arpadan elmaya bilimum nimetin türküsü var. Aşmışız, yem bitkilerine türkü yakmaya başlamışız :D

Bi tane favori de ben yazayım:

Mendilini işle yolla
İşle, gümüşle yolla
İçine üç elma koy
Birini 'dişle' yolla

Sevgiliden gelen elmada, sevgiliye ait bir iz, bir yaşanmışlık isteyecek kadar da ince ruhluyuz.

Sevgiliden, işlenmiş mendil isteniyor. İçine de 3 elma koyması.
Bir tanesinde ise aşık olduğun insandan diş izi bırakmasını söylüyorsun.

Yok böyle bi tutku..

ibrahim_11 link=topic=7169.msg958329#msg958329 date=1421364567' Alıntı:
aç tabi lazım olursun geliriz dükkana bakam cumartesi belki gelebilirim geçen arabanın kılıfları deiştirtim sanayinin girişte brandaçı var ya şimdi doblonun arka koltuk katlanmıyo onu ayarlatıcam
orası kazıkya :) sanayinin en alttan giriş varya alttan 2. arada data oto yıkama var aksesuar ve kılıf işini orda hallet derim :) detay falanda yapıyorlar bilgin olsun :) başaranın yanı :)

volkanuzel öteki konu kaynıyo .. burdan devam edelim .. valla heryerde yaygınlaşması iyi olacak slaj işinin .. en azından dogu ve içanadoludaki hayvan çiftlikleri için .. slajın nimetlerinden belli başlı bölgeler çiftlikler yararlanıyor .. sahibindene ilan koymuştum yazın hala duruyormuş adam telefonumu görmüş aradı geçenlerde şırnaktan biri aradı 10 ton slaj gönderirmisin . çok samimi konuştu hayvanların yiyeceği bişey kalmadı diyor kar kış .. kendimde yok olan 20 kuruş iştiyor kilosuna şırnağa nakliye ne tutar onuda bilmiyom .. üzüldüm yani adamada üzüldüm hayvanlarada üzüldüm .. heryerde ekilsin biçilsin yaygnlaşsın hayvancıklar mağdur olmasın kuru samana talim etmesin :)

Şu anda tez ödevimin bir kısmını yüzümün akıyla vermenin kıvancı içindeyken, Afyon-Eskişehir arası çalışan yıldız turizm ' in otobüslerine eklediği internet erişimi buruk sevincini yaşıyorum :D (Ben okulu bitirince ekleyecekleri tuttu yolsuzların :D )

ertac sahin link=topic=7169.msg960060#msg960060 date=1421700481' Alıntı:
hayret la sızde de ıs bıtıyo mu :D

la bu sene bi biber yaptık ne ilaçlama var ne yoğun iş temposu 1 hafta çalışıyoz 10gün yatıyoz ilaç falan zaten yok kafayı sıyırcam :D geçen yıl bi tarafımı kaşıyamıyodum bu yıl avara olduk :D

kubilay07 link=topic=7169.msg960065#msg960065 date=1421700584' Alıntı:
la bu sene bi biber yaptık ne ilaçlama var ne yoğun iş temposu 1 hafta çalışıyoz 10gün yatıyoz ilaç falan zaten yok kafayı sıyırcam :D geçen yıl bi tarafımı kaşıyamıyodum bu yıl avara olduk :D

patlıcan da ıyı para varmıs la dogru mu :D

ertac sahin link=topic=7169.msg960067#msg960067 date=1421700691' Alıntı:
patlıcan da ıyı para varmıs la dogru mu :D

bugün için kilosu 3 liraydı :D ama onun işçiliği çok uğraşılmaz patlıcanı arı döllemiyo daldırma yapıyolar sanırım net bilmiyom ama
------------------------------------------------------------------------------------------

not:alıntı yapma bilader mesaj kutusunu yeni boşalttım :D

ertac sahin link=topic=7169.msg960077#msg960077 date=1421701074' Alıntı:
he ya benım mesaj kutusuda sısıyo bazen :D yenı adet bumu yoksa bızım ayarlar mı kayık ?

valla adeti bilmiyom biladerde ben ayarlarda onla ilgili bişey bulamadım heralde herkes böyle :D kapatma tuşu olsa iyi olacak :D

kubilay07 link=topic=7169.msg960081#msg960081 date=1421701321' Alıntı:
valla adeti bilmiyom biladerde ben ayarlarda onla ilgili bişey bulamadım heralde herkes böyle :D kapatma tuşu olsa iyi olacak :D
la sen neden alıntı yapıon :D