5612 yada 6614 loading... Ozaman
bı ara 6r onunde fotoları vardı belkı bı ıvt de o alır
[MENTION=8099]nailyetek[/MENTION] in danaları satma zamanı geldı
trakkulup.net
Masseyde çalışıyor şu an aklima kemal sunalin bi filmi geliyor fenere transfer oluyor bilegimi kesseniz sari lacivert akar diyor sonra besiktasa ondada bilegimi kesseniz siyah beyaz akar diyor yaniii bilegini kessen massey kirmizisi akar bu arabı ara 6r onunde fotoları vardı belkı bı ıvt de o alır
[MENTION=8099]nailyetek[/MENTION] in danaları satma zamanı geldı
trakkulup.net
Masseyde çalışıyor şu an aklima kemal sunalin bi filmi geliyor fenere transfer oluyor bilegimi kesseniz sari lacivert akar diyor sonra besiktasa ondada bilegimi kesseniz siyah beyaz akar diyor yaniii bilegini kessen massey kirmizisi akar bu ara
Yapacak bişey yok maaş aldığı yeri övecekbı ara @g.özkan abımle konustuk 5435 ın basında mflerın eksı yonlerını anlatıyordu![]()
o zaman kanı yesıl sarı akardı ama
![]()
![]()
Yok canım ne kaybolması gönüller bir olsunS a iyi geceleriniz olsun bir yerde hata ettik amma nerde bilemedim kaybolduk gittik [emoji20]
a.sS a iyi geceleriniz olsun bir yerde hata ettik amma nerde bilemedim kaybolduk gittik [emoji20]
Ooo muhtarim nasilsin? Ara ara ugrarim diyerek gittin ama sirra kadem bastin.S a iyi geceleriniz olsun bir yerde hata ettik amma nerde bilemedim kaybolduk gittik [emoji20]
Once youtube at sonra link i kopyala actin konuya yapistir işlem tamamMrb ben cep telefonumdan video yükleyemiyorum
Benim uygulamada olmuyorYoutube atmadan olmuyor mu