En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a efendiler...
Yaşar iyi akşamlar..
Ertuğrul hoşgeldin...
ercan kaybollll... :)

Ne diyon laaaa :)

A.selam Ertuğrul kardeşim ve Yusuf abi.Ercan çikolataların arasında kayboldu herhalde Yusuf abi :)

Abi bunları okuyordum ama yazamıyordum :( işteydim.

ercanın olmaması iyidir çikolata paketlerinden birine gizlenir garibanın birinin aldığı çikolatada çıkar kişi para verip çikolata alıp ağzını tatlandıracağına hayatının yanlışını yapar farkında olmadan onun sessiz kalması pek hayra alamet değil nerdesin la erguş guş guş guuuuuuşşşş

nerden buluyon sen böyle tatlı yazıları gadir inşallah sana çıkar.

iyi akşamlar arkadaşlar çaylar nerede kaldı ercan nerdesin yusuf abi ercan bugün niye bize çay söylemedi

Sana çay may yok kaybol.

İyi akşamlar Ercan çay ve çikolata işini bıraktı ekranların yeni yüzü olmaya karar verdi anlaşılan.

yapma Yaşar abi :) buralardayız.

o ekranların yeni yüz karası olur ancak abi gelsin çayımızı çikolatamızı ısmarlasın neyine yetmiyor :) bizim gönlümüzü almış olur bu vesile ile

Hahahah gadişşş gadişşşş

S .a millet çaylar benden olsun tanışmış olalım

aramıza hoşgeldiniz.
Bi tane erzurumludan çekiyorum sen de etme bişeyler kardeşim iç çayını kahveni yaz geç.
Bana dokunmayın :)

Selamün aleyküm herkese iyi akşamlar...

Ne diyon laaaa :)

Abi bunları okuyordum ama yazamıyordum :( işteydim.

nerden buluyon sen böyle tatlı yazıları gadir inşallah sana çıkar.

Sana çay may yok kaybol.

yapma Yaşar abi :) buralardayız.

Hahahah gadişşş gadişşşş

aramıza hoşgeldiniz.
Bi tane erzurumludan çekiyorum sen de etme bişeyler kardeşim iç çayını kahveni yaz geç.
Bana dokunmayın :)

Selamün aleyküm herkese iyi akşamlar...

A.selam Pek görünmeyince geçici olarak servis dışı galiba dedim :)

Asıl meslek çiftçilik ehliyeti almamla başladı herşey :) İzinleri biriktirip köydeki tarla işlerini yapıyorum. Bende memnun oldum.

Allah kolaylık versin herkes ekmeğinin peşinde bizede böle bi yol çizilmiş demekki
Zooteknist im
Üniyi bitirdim çiftliği aldım elime büyütüyorum şimdi alışmamışız biz rahatça gezmelere. Napalım
Sitede tam bir meslektaş yuvası hem stres atmak için hemde bilgi alıp paylaşmak güzel [emoji106]