a.slm abi tanışalım tabikii tanışmak kaynaşmak muhabbet etmek gönül bağı kurmak iyidir [emoji4]
Yaş 26 kardeş abi dedin ama belki ben küçüğümdür
a.slm abi tanışalım tabikii tanışmak kaynaşmak muhabbet etmek gönül bağı kurmak iyidir [emoji4]
aynı yaştayız o zamanYaş 26 kardeş abi dedin ama belki ben küçüğümdür
aynı yaştayız o zaman![]()
o ekranların yeni yüz karası olur ancak abi gelsin çayımızı çikolatamızı ısmarlasın neyine yetmiyorbizim gönlümüzü almış olur bu vesile ile
S .a millet çaylar benden olsun tanışmış olalım
A.selam Ertuğrul 3 yıl kaldığım Erzuruma selamlar![]()
Bende geçen yıl seminere gittim Kayseri ye [emoji6] hayırdır burada ne işle meşguldün askerlik 3 yıl olmaz ama [emoji4]
s.a efendiler...
Yaşar iyi akşamlar..
Ertuğrul hoşgeldin...
ercan kaybollll...![]()
A.selam Ertuğrul kardeşim ve Yusuf abi.Ercan çikolataların arasında kayboldu herhalde Yusuf abi![]()
ercanın olmaması iyidir çikolata paketlerinden birine gizlenir garibanın birinin aldığı çikolatada çıkar kişi para verip çikolata alıp ağzını tatlandıracağına hayatının yanlışını yapar farkında olmadan onun sessiz kalması pek hayra alamet değil nerdesin la erguş guş guş guuuuuuşşşş
iyi akşamlar arkadaşlar çaylar nerede kaldı ercan nerdesin yusuf abi ercan bugün niye bize çay söylemedi
İyi akşamlar Ercan çay ve çikolata işini bıraktı ekranların yeni yüzü olmaya karar verdi anlaşılan.
o ekranların yeni yüz karası olur ancak abi gelsin çayımızı çikolatamızı ısmarlasın neyine yetmiyorbizim gönlümüzü almış olur bu vesile ile
S .a millet çaylar benden olsun tanışmış olalım
Ağır vasıta şöförüyüm uzun yolu bıraktım hemşerim olan bi firmada kop dağında şantiyede kaldım.Askerlik denizci olarak Bartın'daydı
![]()
Ne diyon laaaa
Abi bunları okuyordum ama yazamıyordumişteydim.
nerden buluyon sen böyle tatlı yazıları gadir inşallah sana çıkar.
Sana çay may yok kaybol.
yapma Yaşar abiburalardayız.
Hahahah gadişşş gadişşşş
aramıza hoşgeldiniz.
Bi tane erzurumludan çekiyorum sen de etme bişeyler kardeşim iç çayını kahveni yaz geç.
Bana dokunmayın
Selamün aleyküm herkese iyi akşamlar...
Anladım abi benim kayınpeder de uzun yol şöförü Karadeniz ereğli
Çiftçilikdemi yapıon
memnun oldum [emoji106]
Etme Ercan abi Yusuf abi iidir ben o kadar olmayabilirim ama yinede bi slm mımızı al ya arada [emoji6][emoji4]
A.selam Pek görünmeyince geçici olarak servis dışı galiba dedim![]()
Asıl meslek çiftçilik ehliyeti almamla başladı herşeyİzinleri biriktirip köydeki tarla işlerini yapıyorum. Bende memnun oldum.
Yok kardeşim senle bir sıkıntımız başımızn üstünde yerin var.
Sen yaz arada çayı demle sen yeni geldin.
Yok abi fırsat yok.
Daha bekleyen konular var
Ben koyu demlerim haberin olsun [emoji6]
Ertuğrul çayı öyle demli yapki..
o ercan bi tane içsin ..
50 kğ'nin 25'i gitsin..
kalsın 25 kğ
selamlar beylerrr
Başımız döner etme
Aleyküm selam emm.
Ben çok içerim.
Bak erzurumlu iki tane oldunuz.
soğuk mu la oralar bura -1
Bizim çaylar başa değil çeneye çalışıyor![]()