En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

merhaba arkadaslar,
ben de en uzun topic kismina bir katki sagliyim dedim.
kutahya cavdarhisarliyim aslen. ust gubreyi attik tarlaya.. yakinda kurt ilacini da yapacagiz gerekirse.
bizim traktor 60-56..ne zaman ustune binsem Allah bu traktoru icad edenden razi olsun derim. sebebi ise sarsintiyi en aza indirmesi, lift-o-matic sayesinde rahat ve konforlu nadas yapmamizdir.

kesinlikle NH diyorum arkadaslar :)

safanuroglu link=topic=7169.msg255648#msg255648 date=1266866022' Alıntı:
merhaba arkadaslar,
ben de en uzun topic kismina bir katki sagliyim dedim.
kutahya cavdarhisarliyim aslen. ust gubreyi attik tarlaya.. yakinda kurt ilacini da yapacagiz gerekirse.
bizim traktor 60-56..ne zaman ustune binsem Allah bu traktoru icad edenden razi olsun derim. sebebi ise sarsintiyi en aza indirmesi, lift-o-matic sayesinde rahat ve konforlu nadas yapmamizdir.

kesinlikle NH diyorum arkadaslar :)
biz daha gübreyi atamadık yerler yaş.60-56 ne motoru var?

bizim traktörde tümosan motoru var.
biz çekişinden filan memnunuz. zaten bizim zor işimiz yok. kuru tarımda traktör gerekli oluyor bize.

safanuroglu link=topic=7169.msg255848#msg255848 date=1266935799' Alıntı:
bizim traktörde tümosan motoru var.
biz çekişinden filan memnunuz. zaten bizim zor işimiz yok. kuru tarımda traktör gerekli oluyor bize.
bizim eski motordada tümosan motoru vardı

Böyle gidersek biz bu rekoru kıramayız .. Evet beyler Mf mi Nh mi ? :D :D :D