S.a cümleten abi ben yeni üye oldum üyeliği e postadan onayladım yeni konuda tanışma diyor du onuda yaptım fakat yeni bir konu açamıyorum
S.aleyküm iyi akşamlar. Kayseri/Pınarbaşı/Alamescit köyünden herkese selamlar![]()
S.aleyküm iyi akşamlar. Kayseri/Pınarbaşı/Alamescit köyünden herkese selamlar![]()
valla abi ben sürekli yem bitkisi ekiyordum.s.a beyler.
bu sene kuraklık hat safhada.
Ayrıca yem bitkisi ekimi çok.
durum yine kötü sanırım.
s.a beyler.
durum yine kötü sanırım.
konuşma laa.Aleyküm selam emmi.
felaket tellalı gibisin
hergün kötü haber ver dur.
la bigünde bulgur pilavı yedik de.
konuşma laa.
pilav değil biz bu gidişle bol helva yeriz.
A.s abi hayırlı akşamlar hayırlısı olsun inşallahs.a beyler.
durum yine kötü sanırım.
memet sadece pasinlerde 1500 ton yulaf tohumu satıldı.A.s abi hayırlı akşamlar hayırlısı olsun inşallah
abi sizin iklime alternatif bir ürün yokmu.memet sadece pasinlerde 1500 ton yulaf tohumu satıldı.
30 bin dekar yer eker.
dekardan 25 balya çıksa 750 bin balya yulaf otu demek.
yani çiftçi yine aynı ürünü ekerek kendi ayağına sıkacak.
Tarım İlçe elemanları ve ziraat odaları bölgesel bazda ekime uygun,talebe göre ekim yapılmasına öncülük etmezse böyle sorunlar çiftçiyi daha çoook küçültür.abi sizin iklime alternatif bir ürün yokmu.
soran olsa her yer ziraat mühendisi.
heryer zooteknist.
internette bilir kişi hesabı video çekenler hep ürün pazarlamacısı bölgesel karlılık düşünülüp bunu ekelim kar edelim dicek bitane zeki çocuk çıkaramadık.
abi bu rusyada soğuk bi gidip baksak napyolar oralarda [emoji16]Tarım İlçe elemanları ve ziraat odaları bölgesel bazda ekime uygun,talebe göre ekim yapılmasına öncülük etmezse böyle sorunlar çiftçiyi daha çoook küçültür.