Maşallah Akif nasilda yeşil kurumuşBugün sezonu açtık . Amcamın yonca bitmiş mecburiyetten ıslak ıslak bastık [emoji4].Ekli dosyayı görüntüle 25959Ekli dosyayı görüntüle 25960Ekli dosyayı görüntüle 25961Ekli dosyayı görüntüle 25962
Akif o balyaları kim taşıycak [emoji2]Bugün sezonu açtık . Amcamın yonca bitmiş mecburiyetten ıslak ıslak bastık [emoji4].Ekli dosyayı görüntüle 25959Ekli dosyayı görüntüle 25960Ekli dosyayı görüntüle 25961Ekli dosyayı görüntüle 25962
İsmail abi amcam sabırsız insan 3 gün beklemiş şimdi bastık. Aynen toprak bu sene çabuk uyandı.Yaylar en sonuna kadar gevşek olmasına rağmen en az 25er kg geliyor [emoji4]. Yazları daha sarımsı oluyor. Yaz aylarında bile en az 4 gün bekletiriz.Maşallah Akif nasilda yeşil kurumuş
İklim de etkili bunda bizde nem orani yüksek böyle yesil olmaz kuruyunca
İlhan abi asker beyle beraber taşıyacaz bakalım [emoji3]. (Asker bey amcamın askerlikten yeni gelen oğlu) . O bana tarlada sulamada yardım eder. Bende ona hayvancılıkta balya taşımada [emoji4].Akif o balyaları kim taşıycak [emoji2]
Kolay gelsin İlhan usta
abi arkadaş iki gün önce bi tersdüz yapmış.Bir keremi cevirdin ilhan
Cabuk kurumuş
Bizde daha pek yok ot biçimi
Yagmura yakalanmadan alırsın inşallah
Hava durumunu iyi takip et
Yerine başka birşey ekebilcenmi
hiç ölcek gibi değiller ağaç gibi olmuşlar.İlhan maşallah hiç boş durmuyorsun,hardallara ölüm
Benim yembezelyesi talasinda çok az hardal şanslıyım galibahiç ölcek gibi değiller ağaç gibi olmuşlar.
oraya ilaç yetmedi gidip bi sırt pompası atayım dedim ama geçe kalmışım.
Selamunaleykum
Hayırlı akşamlar Arkadaşlar