En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

O tarla tek bicimde nersdeyse 30 bin lira mi yapiyor banami oyle geliyor
Abi o tarla tek tarla değil. Ben sezonun ilk dolu dolu günü bitti derken piyasaya çalışma olarak kastedmiştim. Ama hepsi 25 kg gelseydi balyarın dediğin gibi o civarda para dönerdi. Kendi tarlamızda var 75 dekar. Ama onlar daha bağlanmadı.

Teşşekürler İsmail abi.

Hayırlı olsun akif.
fiyatlar ne durumda.
yine 14-15 tl civarı varmı.

Saol Yusuf abi eve teslim 700-800tl /ton sezon sonuna doğru +150 TL artabilir. Şuanki eve teslim fiyatlarla 20kg lık bir balya 14-16TL; 25kg lık bir balya 17.5-20TL ediyor.

Su durumu kötüleşti. Herkeste olmuyor yonca. Samanın tonu 500tlyle kapandı. Haliyle vatandaş yoncaya yöneliyor.

[MENTION=77558]Akifİnanç68[/MENTION] kolay gelsin tümocanın vitesler balya makinesine uygunluğu nasıl ?
Sağol abi
Vitesler Sıralı abi. Yani Düz 1 takviye 4 den hızlı. Tarlaya girdiğimizde vitesi orta takviyeye alıp tarlanın sonuna kadar o kademede çıkarsınız. Ha diyelim makine yemedi ,zaman ağır takviye 4le gidersin. Takviye geçişleri güzel. 640dan kolay geçiyor. Orta kademedeki 4 viteside balyada kullanabiliyorsun. TDD lerdeki gibi takviye 4 kadar hızlı değil. TD ciler takviye 4e atmaktansa düz 1 e atıyor. Sebebi onlarda sırasız vites var.Bu yüzden takviyeyi çok oynuyorlar.

Onun dışında 12+3 toplam vitesi var. Biz gayet memnunuz. Keşke düğmeli buçuk olsa ama yok :) Sonuçta 97 model traktör. Gerçi yenilerindede yok. :D

Çalıştığım mevki her taraf celtik en küçük traktor benim 90 lik
20180502_130401.jpg