En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bu deprem işi tüm türk halkını yaraladı elazğlı kardeşlerime geçmiş olsun diyorm burdan.allah yaşatmasın bidaha.inşallah.

eğerki istanblda 7 nin üzerinde deprem olursa ki gelecekde bu kaçınılmaz.way halimize diyorumm çok canlar yanar,ekonomik olarakda baya bi sarsar gibime geliyor.

agusta80 link=topic=7169.msg259820#msg259820 date=1268071457' Alıntı:
eğerki istanblda 7 nin üzerinde deprem olursa ki gelecekde bu kaçınılmaz.way halimize diyorumm çok canlar yanar,ekonomik olarakda baya bi sarsar gibime geliyor.
İnşallah hiç olmaz...

olmasın ztn ama olucak bu kesin gibi bütün profosörler bunu söylüyor.şener hocayla yakın görüşüyorm oda söyledi.ama ne zaman ,zamanı kestiremiyolar.

Yapacak birşey yok arkadaşlar bence herşeyden önce manevi olarak depreme hazır olmalıyız neden derseniz olurya aniden deprem olurda canımıza ALLAH göstermesin birşey olursa ALLAH (C.C) ın rızasını kazanmış kul olarak gitmek nasip olur.

günaydın arkadaşalr. anlş-*s dün çok kötü bi gün geçirdim kamyonet (250 doç 1986)adapazrna gitmiştm ön bilya dğıttı teker fırlıyodu az kala.derken hallettk.dönüşte arka teker bijonları gewşemiş yine aynı sorun izmitte bıraktım arabayı şimdi gidiyorm almaya.gece 1 de geldim ewe nasıl ama. alk-*sbugün bakalım ne falaketler olacak başımıza allah korusun.

ooooooooffff offfffffff öldümmm bitdiimmm.yoruldum sabah kahwaltylaym karnım aç war mı yemek ısmarlıcak olan.

agusta80 link=topic=7169.msg260517#msg260517 date=1268242381' Alıntı:
ooooooooffff offfffffff öldümmm bitdiimmm.yoruldum sabah kahwaltylaym karnım aç war mı yemek ısmarlıcak olan.
:D iç-*-* çak***s şerf-*s past-*-s past-*-s :D :D