En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

yagmur topragı yumuşattı geçti benimde işime geldi çöl kaplanı 3.085 ile günde 200 dönüm yere ızgara çekiyorum.ızgaranın üzerinede kendi yapımımız için 3 ton beton ile dolu silindir çekip ekiyoruz bu sene tarlalar masrafsız oluyor hersene dünyanın mazotunu yakardım tarlada kesek kıracam die.

Yağmur, yağmur, yağmurr.................... ne zaman açılacak bu hava..? Sıkıntılı günler bu günler..:((

nailyetek link=topic=7169.msg301601#msg301601 date=1287173213' Alıntı:
Yağmur, yağmur, yağmurr.................... ne zaman açılacak bu hava..? Sıkıntılı günler bu günler..:((
Aynen bu sene heralde buğday yerlerinede ayçicek ekicez galiba :S

nailyetek link=topic=7169.msg301601#msg301601 date=1287173213' Alıntı:

yağmur yok, yağmur yok nail abi bizim burda elimizi açtık allaha dua ediyoz yağmur yağsa tarla sürüp te eksek diye :( ;)

maaşallah maaşallah allah daha çok versin alacak makina kalmadıki alalım desem ::D

ben daha yenI BAŞLICAM İÇİn BU İŞE BU KIŞ HEPSİNİ ALIRIm:)) toprakla uğraşmayı sevıyorum ama subatta askerlık var:)))

ben komutana derdimi anlatırım komtanım benim biraz işlerim var tarlada işler bitince gelirim haa bu arada komando olamam ben öyle zora gelemem hafta sonları bana izin ver tarla sulamaya gidicem burda çifçeker traktör isterim altıma eğitim falan yapamam diyeceğim nasıl ??? :D :D :D

süper:) keşke nerde öyle askerlık:)) ama çoğu kişi işini biliyo telefon kullanıyo adamını buluyorlar haksızlık aslında. . .