En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

TT 55 link=topic=7169.msg354196#msg354196 date=1299525591' Alıntı:
kar haberi yok mu arkadaşlar.buraya daha yağmadı...
Ali abi ç.kale Bayramiç te dün gece yagdı sabaha kadar ama çok tutmadı sabah biraz wardı ama eridi yine yagıyo ama bi taraftada güneş açık rüzgar war yanlıs hava soguk :D
Semihten haberler gibi oldu be ;D ;D

ekoç link=topic=7169.msg354483#msg354483 date=1299571101' Alıntı:
ooohh iyisiniz valla biyerde yağmur biyerde kar ...bizdede fırtınamı desem ayazmı desem kısacası izmir yıkılıyooo şyt-*-sa zuha-*-s
Sabah haberlerde İzmir ede kar yağdığını söylediler..:) Sizin bölgede yok galiba..
Kısacası; ' Mart kapıdan baktırı, kazma kürek yaktırı.. ' durumları bizde..:(:(

nailyetek link=topic=7169.msg354499#msg354499 date=1299573141' Alıntı:
Sabah haberlerde İzmir ede kar yağdığını söylediler..:) Sizin bölgede yok galiba..
Kısacası; ' Mart kapıdan baktırı, kazma kürek yaktırı.. ' durumları bizde..:(:(
günaydın abi.bizim burda kar yok kuru soğuk var.

Çağrı link=topic=7169.msg354408#msg354408 date=1299535200' Alıntı:
ben halledecem abi senin işi,sen takma kafana bu hafta içinde haber veririm büyük ihtimal çarş.dan sonra
burda da kar iyiden iyiye kendini göstermeye başladı şu karın altına bi gübre serecektik ki sonra tadından yenmezdi :)
çağrı gübreleri atmadığın daha iyi bence...s0ğukta gübre etkisini göstermez...yani biraz etkisi düşer...

a.s muhtarım soğuklarla uğraşıyoruz napalım öyle bir havarki bu gün sabahtan kar yağdı sonra kar dindi güneş yüzünü gösterdi dedim heralde hava açıcak şimdi camdan baktım tipi şeklinde kar yağıyor bi türlü çözemedim ne olduğunu

yok özgür acayip rüzgar var yerleri kuruttu güneşte vardı :D

S.a millet angarada fırtına kar tipi var motorla gezecektim ama bu tipide evden çıkılmaz cidd*-*-*

TT 55 link=topic=7169.msg354485#msg354485 date=1299571157' Alıntı:
KARDA ÇİFT ÇEKERLERİN ÖN FRENİ VAR MI DENEYİN LOW.....

çift çekere takınca şafttan fren yapıyo abi yoksa tek çekerde fren neyi yok tümonun önlerde

öğlenden beri kar yağıyor.daha bir barnak (parmak) bile birikmedi...

rüzgar çok esiyor..