Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Çağrı link=topic=7169.msg356360#msg356360 date=1299707450' Alıntı:
bir iki kişi kaysa zaten yapacak bişey yok yol kapanıyo ayrıca 10 kişiyi çevirsen 1 tanesi falan ancak zincir takmayı biliyordur büyük ihtimalle
Bizim burası kömür üretim sahası olduğundan ve birde devletin tşıma kömürle Orhaneli deki termik santrali çalıştırma gayretinden dolayı TIR trafiği oldukça arttı. Bunlara birde Seyitömer termik santralinin külünü çimento fabrikalarına taşıyan silobas lar eklenince, hatırı sayılır bir trafik oldu. Yaklaşık 2 yılır Kütahya ya giderken kömür taşıyanlara, Bozüyük istikametine gidrken silobaslara devamlı rastlarız.
Neyse; sömestre, ben, hanım ve 2 çocuk bindik iveco ya çıktık yola Bozüyük e doğru. İnişli ve rampalı bi yol, takıldım bi silobas a, ben geçtim , o geçti flan derken.. Adamda elind telefon konuşupduru.

Kısa bir rampa var ara arada yol karla kaplıda rampada yok. Normalde 1840 Mercedes 5 veya 4. vitesle orayı çıkar. Adam rampada vites değişemedi ve kaldı,;( ben aradaki mesafeyi koruyorum Allahtan, üstüne üstlükte birde geri kaçırmasınmı.

Saldım bende bizim kamyoneti geri, neyse durdu falan hoplatarak kalktı, rampayı üzleyince solluyorum herif hala telefonla konuşuyo. İşte orda küfür hem farz oldu hemde sünnet. Ehliyet verenide, arabaya şoför alanıda........................................uzadı gitti.

Yav anlatmak istediğim bu araçlarda çalışanların hemen hemen hepsi her saat her dakika telofonla konuşurlar ve kaza yaparlar. Üzülürüz, sebep freni patlayan kamyon veya tırdır, yada virajı alamamıştır. Eğer o gün o tır bizim üstümüze çıksaydı, yine freni patlamış tır veya park halindeki tırın altına giren kamyonet bilmem kaç kişiye mezar oldu falan olurdu.

Eğitimsisi,z, kardeşim

Kabul edelim..