En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Varıo teknolojisini duysalar hocalar kimbilir ne olur ;D zuha-*-s zuha-*-s

s.a millet kar isteyen varsa hemen saralım kamyona burda 40 cm :) bebeler de yaşadı yarın da tatil gerçi bizim okulu da tatil etmişler allahtan :)

ertac sahın link=topic=7169.msg356142#msg356142 date=1299695722' Alıntı:
varıo , cvt , zf eccom da artık 2050 de ders olarak ıslenır kesınlıkle zuha-*-s zuha-*-s
Dyna-4 ve Dyna-6 yı es geçmiyelim, önemli diye düşünüyorum..:)
Bu arada S.A. Kar iyiden iyiye başladı bizde, insan seyrettikçe huzur buluyor..:D 2 cm karda; nerde bu devlet, nerde bu belediye diye abağıran görmedikleride şiddetle kınıyorum. kız-*sw kız-*sw

nailyetek link=topic=7169.msg356335#msg356335 date=1299706134' Alıntı:
Dyna-4 ve Dyna-6 yı es geçmiyelim, önemli diye düşünüyorum..:)
Bu arada S.A. Kar iyiden iyiye başladı bizde, insan seyrettikçe huzur buluyor..:D 2 cm karda; nerde bu devlet, nerde bu belediye diye abağıran görmedikleride şiddetle kınıyorum. kız-*sw kız-*sw
bugün istanbulda kar yüksek kesimlerde 5 cm oldu diye spiker sanki kar felaketi olmuş diye anlatıyordu :D

Çağrı link=topic=7169.msg356340#msg356340 date=1299706293' Alıntı:
bugün istanbulda kar yüksek kesimlerde 5 cm oldu diye spiker sanki kar felaketi olmuş diye anlatıyordu :D
yaw işin garip tarafı; genelkurmay da trafiğe takılmış, onlar kar engeline takıldı falan dediler.:D Birde arkasından koşmak istiyolar, yetişemedilerde..:D Haber için bu kadar gülünç duruma düşülürmü.? :S

nailyetek link=topic=7169.msg356346#msg356346 date=1299706748' Alıntı:
yaw işin garip tarafı; genelkurmay da trafiğe takılmış, onlar kar engeline takıldı falan dediler.:D Birde arkasından koşmak istiyolar, yetişemedilerde..:D Haber için bu kadar gülünç duruma düşülürmü.? :S
:) dün akşam ankara tam bir rezillikti ama bir arkadaşla giderken biri geldi arkadaşın arabasına çarptı kayınca sonra polis geldi falan tamam işlemler bitti arabaları çekebilirsiniz demez mi :) adam dedi zaten arabaları çekebilecek olsak kaza olmazdı diye ortada ne bir küreme ne tuzlama aracı millet perişan oldu ama çok güzel yağdı kar evden izlemesi gayet güzeldi :)

Çağrı link=topic=7169.msg356349#msg356349 date=1299706928' Alıntı:
:) dün akşam ankara tam bir rezillikti ama bir arkadaşla giderken biri geldi arkadaşın arabasına çarptı kayınca sonra polis geldi falan tamam işlemler bitti arabaları çekebilirsiniz demez mi :) adam dedi zaten arabaları çekebilecek olsak kaza olmazdı diye ortada ne bir küreme ne tuzlama aracı millet perişan oldu ama çok güzel yağdı kar evden izlemesi gayet güzeldi :)
Zincir taksınlar; bu gün biz ısuzu kamyonetle süt topladık köylerden. Arar ara 1 metreden yüksek olan yerler vardı, valla kar küreme aracı gibiydi, maşallah ısuzu yardı geçti yığınları..

nailyetek link=topic=7169.msg356355#msg356355 date=1299707151' Alıntı:
Zincir taksınlar; bu gün biz ısuzu kamyonetle süt topladık köylerden. Arar ara 1 metreden yüksek olan yerler vardı, valla kar küreme aracı gibiydi, maşallah ısuzu yardı geçti yığınları..
bir iki kişi kaysa zaten yapacak bişey yok yol kapanıyo ayrıca 10 kişiyi çevirsen 1 tanesi falan ancak zincir takmayı biliyordur büyük ihtimalle :)

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg356312#msg356312 date=1299705185' Alıntı:
nerdesin ahali yaw bi ses verin muhtar film izliyo heralde ertaç volkan :D opp nerdesinz ;D
burdayızz ali :D
kar ' a beyaz felaket diyen şerefsiz gazetecileri spikerleri kınıyorum ..

anayurtlu 3105d link=topic=7169.msg356363#msg356363 date=1299707559' Alıntı:
burdayızz ali :D
kar ' a beyaz felaket diyen şerefsiz gazetecileri spikerleri kınıyorum ..

la sen kınamazsın ben seni bilirim büyükbaban gibi adamlara okuyon kalaylıyon deemi zuha-*-s zuha-*-s

anayurtlu link=topic=7169.msg356367#msg356367 date=1299707652' Alıntı:
la sen kınamazsın ben seni bilirim büyükbaban gibi adamlara okuyon kalaylıyon deemi zuha-*-s zuha-*-s
yapmaz öle ya abisi skiperi !! zuha-*-s zuha-*-s

ekoç link=topic=7169.msg356378#msg356378 date=1299707977' Alıntı:
yapmaz öle ya abisi skiperi !! zuha-*-s zuha-*-s

yapar abi haklıda zaten ok-*-s volkan yorulunca söle kaldığın yerden devam ederim skiiiperlere zuha-*-s zuha-*-s

Çağrı link=topic=7169.msg356360#msg356360 date=1299707450' Alıntı:
bir iki kişi kaysa zaten yapacak bişey yok yol kapanıyo ayrıca 10 kişiyi çevirsen 1 tanesi falan ancak zincir takmayı biliyordur büyük ihtimalle :)
Bizim burası kömür üretim sahası olduğundan ve birde devletin tşıma kömürle Orhaneli deki termik santrali çalıştırma gayretinden dolayı TIR trafiği oldukça arttı. Bunlara birde Seyitömer termik santralinin külünü çimento fabrikalarına taşıyan silobas lar eklenince, hatırı sayılır bir trafik oldu. Yaklaşık 2 yılır Kütahya ya giderken kömür taşıyanlara, Bozüyük istikametine gidrken silobaslara devamlı rastlarız.
Neyse; sömestre, ben, hanım ve 2 çocuk bindik iveco ya çıktık yola Bozüyük e doğru. İnişli ve rampalı bi yol, takıldım bi silobas a, ben geçtim , o geçti flan derken.. Adamda elind telefon konuşupduru.:) Kısa bir rampa var ara arada yol karla kaplıda rampada yok. Normalde 1840 Mercedes 5 veya 4. vitesle orayı çıkar. Adam rampada vites değişemedi ve kaldı,;( ben aradaki mesafeyi koruyorum Allahtan, üstüne üstlükte birde geri kaçırmasınmı.:D Saldım bende bizim kamyoneti geri, neyse durdu falan hoplatarak kalktı, rampayı üzleyince solluyorum herif hala telefonla konuşuyo. İşte orda küfür hem farz oldu hemde sünnet. Ehliyet verenide, arabaya şoför alanıda........................................uzadı gitti.:)
Yav anlatmak istediğim bu araçlarda çalışanların hemen hemen hepsi her saat her dakika telofonla konuşurlar ve kaza yaparlar. Üzülürüz, sebep freni patlayan kamyon veya tırdır, yada virajı alamamıştır. Eğer o gün o tır bizim üstümüze çıksaydı, yine freni patlamış tır veya park halindeki tırın altına giren kamyonet bilmem kaç kişiye mezar oldu falan olurdu.:) Eğitimsisi,z, kardeşim:) Kabul edelim..