En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ertac sahın link=topic=7169.msg356765#msg356765 date=1299764097' Alıntı:
baban drıft yapsın... yıne sen cek :)

son videom olur :D önce uzaktan bi tümo görünür sonra gittikçe yaklaşıııır yaklaşıııırr..... ve artık iyice yaklaşmıştır motorun sesini kulağının dibinde duymaya başlarsın ve son duyduğun seste o olur zuha-*-s zuha-*-s sonra vıcgkkk..!!! diye bir ses ve ardından üzerinde petlas yazan elinde kamerayla ezilmiş bir genç zuha-*-s zuha-*-s

THE END...

anayurtlu link=topic=7169.msg356783#msg356783 date=1299765090' Alıntı:
son videom olur :D önce uzaktan bi tümo görünür sonra gittikçe yaklaşıııır yaklaşıııırr..... ve artık iyice yaklaşmıştır motorun sesini kulağının dibinde duymaya başlarsın ve son duyduğun seste o olur zuha-*-s zuha-*-s sonra vıcgkkk..!!! diye bir ses ve ardından üzerinde petlas yazan elinde kamerayla ezilmiş bir genç zuha-*-s zuha-*-s

THE END...
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

anayurtlu link=topic=7169.msg356783#msg356783 date=1299765090' Alıntı:

THE END...

volkan su barıs a bır yardım et la bak yazık olacak cocuga :)

çokk pis hikaye yazarım haa. akıcı sürükleyici gerilimin hiç eksik olmayacağı bir hikayemizin sonuna geldik esen kalın. kom*-* zuha-*-s zuha-*-s

bıraz once evden cıktım okula gıttım ... abowww ne soguk var boyle usak ta yawww grin-*-s zaten derse de gec kalmısım şyt-*-sa

Çağrı link=topic=7169.msg357029#msg357029 date=1299776634' Alıntı:
s.a sezonun son driftçileri keyifler ne alemde :D
kar yağdı çok şükür, kabusta olmadı, keyfini çıkardık.. Yine yağmaya başladı, havada ayaza çekmiş, tutunur heralde..
Driftte yaparız, kariyerde..:D dermişim.. Darısı sizin başınıza.. :(

memory43 link=topic=7169.msg357088#msg357088 date=1299780313' Alıntı:
selamun aleykum trakkulup sevenleri fırtına felaket her yer kar traktörler bile yürümüyor
A.selam Mehmet.. Nerde kış beyaw, geleyim hemen kıralla..Çaktım depoya 3.68 lik euro motorini yerinde duramıyo..:D