En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ne kralmış arkadaş forumu alt üst ettiği yetmedi sıra trafiğe geldi :) iş başa düstü gelecek olanlar adını yazsın ev ev dolaşıp toplayayım arab-*-*

Çağrı link=topic=7169.msg360313#msg360313 date=1300138722' Alıntı:
selamlar herkese kapıda ağaç oldum baktm gelen giden yok geri eve çıktım muhtar ekti bizi :D

Muhtarın en son yapacağı iş tanıyamamışsın sen muhtar noo*-*- ı başka eve gitmeyesin :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg360361#msg360361 date=1300140851' Alıntı:
Muhtarın en son yapacağı iş tanıyamamışsın sen muhtar noo*-*- ı başka eve gitmeyesin :D
allahtan eve çıktım :)

Çağrı link=topic=7169.msg360373#msg360373 date=1300141398' Alıntı:
hg abi krala iyi bi zopa çekeydin geçmişte ettiklerinden dolayı sop-*-sa :)
Trakkulüp e malolmuş kral, en sonunda site hayrına hurdacıya verecez heralde..:D

nailyetek link=topic=7169.msg360379#msg360379 date=1300141773' Alıntı:
Trakkulüp e malolmuş kral, en sonunda site hayrına hurdacıya verecez heralde..:D
:D trakkulup alsın o zaman pamuk eller cebe konyadan 3635e biner dönersin abi :D

s.a hayırlı günler tükkan kapalı kalmış yine yıl sonunda açık çıkarsa görüşecem ben sizle sop-*-sa

a.s. muhtar. dükkan boş. yaz geldi. soğuk içeçecekleri doldur. pos cihazı falan koy.
malum çiftçide bu aylarda pek para olmaz. yenilik yapki dükkan dolsun. koskoca kredi kartı geçerlidir yazısı falan yazdır.

usak ta yıne guneslı bır hava var ... ankara da kı arkadaslar kar var mı hala yerde ? cuma yenı yagıs gelıyormus ...