En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

:) bizim burda da bir amca var 70li yaşlarda,geçen sene bizim tarlanın yanındaydı bunların tarla,biçer bizden sonra onların tarlayı biçecek.Telefon açtım haber yolladım,hadi gel tarlaya girdi biçer diye.Biraz da heyecanlı panik bir insandır kendisi,neyse motora atlamış gelmiş.Ben de kendisi gelene kadar gitmedim biçere göz kulak oldum.O geldiği sıralar depo doldu,biçer ışığı yaktı.Geldi bir güzel yanaştı ama motor çıplak arkasında romok yok :D :D hadin boşaltsanıza ne beklersiniz diyo birde ;D ;D memet dayı arkana bi bak dedik ki bir yandan gülüyoz sen akıllı evden çıktığıyla atlamış motora dün akşam söktüydüm romogu unuttum diyo ;D ;D ;D ;Dgeri döndü romogu taktı da geldi :D

Bizim köyde bir adam vardı rahmetli oldu kendisi. 80 yaşındaydı. EBRO motoru vardı. yaşlı olduğu için pek bilmezdi traktör sürmeyi. Romorku takmış. arkaya ailesini doldurmuş pikniğe gidiyormuş. dere tepe dümdüz vites 4 gitmiş.. Kulaklar biraz sağır. Piknik yapacağı yere bi gitmiş arkaya bakmış ne romork var ne aile ;D dönmüş almışta gelmiş ;D

Çağrı link=topic=7169.msg369769#msg369769 date=1301567826' Alıntı:
:) bizim burda da bir amca var 70li yaşlarda,geçen sene bizim tarlanın yanındaydı bunların tarla,biçer bizden sonra onların tarlayı biçecek.Telefon açtım haber yolladım,hadi gel tarlaya girdi biçer diye.Biraz da heyecanlı panik bir insandır kendisi,neyse motora atlamış gelmiş.Ben de kendisi gelene kadar gitmedim biçere göz kulak oldum.O geldiği sıralar depo doldu,biçer ışığı yaktı.Geldi bir güzel yanaştı ama motor çıplak arkasında romok yok :D :D hadin boşaltsanıza ne beklersiniz diyo birde ;D ;D memet dayı arkana bi bak dedik ki bir yandan gülüyoz sen akıllı evden çıktığıyla atlamış motora dün akşam söktüydüm romogu unuttum diyo ;D ;D ;D ;Dgeri döndü romogu taktı da geldi :D
Yanlış konya yazdın galiba. :) :)

15 -16 yaşlarımızda iken ramazanda teravih namazında ömer isimli bi arkadaşım gözleri az gören ve kulakları zor duyan bi amcamın kulağına fısıldarmış,Allahuekber amcam güya imama uyuyo ama bizim arkadaşa uyuyo kendi kendina yatıp kalkıyo, bi gün amcam olayı farkediyo namazda bi gürültü koptu,yaşlı amca bizim ömeri almış altına.

Bu amcada filmmiş yahu ;D zuha-*-s romörku takmaya gidene kadar kendi kendine ne kızmıştır ama zuha-*-s

Nerde bu dükkanın insanları işlerin başladığı belli oluyo herkes tarlada galiba buraya uğrayan olmamış.

bizim köydede polatlı girmeç köylü bi eniştemizin yeri var hersene bizim biçerci işler :D telefon ettik enişte gelhadi senin tarlaya giriyoz dedik,o senede yıl kıt enişte bi geldi ramuğun üstüne tahtadan çift ilave dolanmış ;D kenarlara çuval çakmış güzelce.. bizimkiler başladı enişte bu ne yaww ne olacak ramuk dedi :D yaww dediler biz sana telefonda demeyi unutmuşuz 3-4 tane çuval getirsen yeterdi dediler ;D bide yem çuvalına da gerek yok gübre çuvalı bile yeterdi dediler zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
DqN 58 link=topic=7169.msg369771#msg369771 date=1301568143' Alıntı:
Bizim köyde bir adam vardı rahmetli oldu kendisi. 80 yaşındaydı. EBRO motoru vardı. yaşlı olduğu için pek bilmezdi traktör sürmeyi. Romorku takmış. arkaya ailesini doldurmuş pikniğe gidiyormuş. dere tepe dümdüz vites 4 gitmiş.. Kulaklar biraz sağır. Piknik yapacağı yere bi gitmiş arkaya bakmış ne romork var ne aile ;D dönmüş almışta gelmiş ;D
;D ;D ;D
ranger link=topic=7169.msg369823#msg369823 date=1301580025' Alıntı:
Nerde bu dükkanın insanları işlerin başladığı belli oluyo herkes tarlada galiba buraya uğrayan olmamış.
eyyyy :D

Bizim köydede murat amca var. Bir gün iki tekerlekli bir römorku birinden emanet alıyor, tahta ilaveleri takıp saman yüklüyor, ilçeye doğru yola çıkıyor. Nasıl olduysa samanlara bir yerden ateş gelmiş olcakki yanmaya başlıyor. Murat amca arkaya dönüp bakıyorki emanet römork samanla yanıp tutuşmuş. römorku devirerek kurtarırım diye düşünüyor herhalde sürüyor motoru dağa, son sürat basıyor dağda ama iş buya bir türlü deviremiyor. Köyde aşağıda seyirci olmuş murat amcaya bakıyor tabi. en sononda devirmiş römorku kurtarmış murat amcanın lakabı şimdi pilot :)

Yine bu murat amca kabak çekirdeği ekmiş tarlaya gidiyor bakıyorki kaplumbağalar çıkan kabağı yiyor. Murat amca toplayıp kaplumbağaları tarladan çıkarıyor ama başedemiyor kaplumbağalar gene tarlada, düşünüyor aklına hendek savaşı gelmiş :) tarlanın etrafına hendek kazıyor 1 hafta boyunca çalışmış. aradan biraz zaman geçince gider tarlaya bakar ki; kaplumbağalar tünel kazıp tarlaya ulaşmış :)

poyrazatif link=topic=7169.msg369852#msg369852 date=1301583214' Alıntı:
Bizim köydede murat amca var. Bir gün iki tekerlekli bir römorku birinden emanet alıyor, tahta ilaveleri takıp saman yüklüyor, ilçeye doğru yola çıkıyor. Nasıl olduysa samanlara bir yerden ateş gelmiş olcakki yanmaya başlıyor. Murat amca arkaya dönüp bakıyorki emanet römork samanla yanıp tutuşmuş. römorku devirerek kurtarırım diye düşünüyor herhalde sürüyor motoru dağa, son sürat basıyor dağda ama iş buya bir türlü deviremiyor. Köyde aşağıda seyirci olmuş murat amcaya bakıyor tabi. en sononda devirmiş römorku kurtarmış murat amcanın lakabı şimdi pilot :)
;D ;D
poyrazatif link=topic=7169.msg369855#msg369855 date=1301583428' Alıntı:
Yine bu murat amca kabak çekirdeği ekmiş tarlaya gidiyor bakıyorki kaplumbağalar çıkan kabağı yiyor. Murat amca toplayıp kaplumbağaları tarladan çıkarıyor ama başedemiyor kaplumbağalar gene tarlada, düşünüyor aklına hendek savaşı gelmiş :) tarlanın etrafına hendek kazıyor 1 hafta boyunca çalışmış. aradan biraz zaman geçince gider tarlaya bakar ki; kaplumbağalar tünel kazıp tarlaya ulaşmış :)
Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg369857#msg369857 date=1301583524' Alıntı:
s.a. muhabbetiniz bol olsun...
a.s

S.A. Arkadaşlar; TUVTURK mağduruyum; İveco 35.9 3 dersten kaldı..:(
1-Tente/iskelet/kapaklar eksik.. Ağır Kusur
2-Koltuk(lar):hasarlı. Ağır kusur
3-Egzoz:egzozun içi dökülmüş. Ağır kusur

memory43 link=topic=7169.msg369919#msg369919 date=1301590319' Alıntı:
nail abi geçerken çay içmeye geleydin 100 m geride çalışıyoruz
Mehmet; aklımdaydı sana uğramakta, çarşıda işlerim vardı hemen dönmek zorunda kaldım. Nasıl olsa bi daha gidecem o zaman uğrarız, önce şu kusurları bi tamamlayalım. :)

ıveco ya hıc bakmamıssın be nail abı :) yok mu ust mevkıde tanıdıklarr zuha-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg369985#msg369985 date=1301593898' Alıntı:
ıveco ya hıc bakmamıssın be nail abı :) yok mu ust mevkıde tanıdıklarr zuha-*-s
Eğer ben İveco ya bakmıyorsam, piyasada ne kadar NC -İveco varsa trafikten men olması gerekir..:D
Teknik bir kişi olarak;
1-Tente/iskelet/kapaklar eksik.. Ağır Kusur
2-Koltuk(lar):hasarlı. Ağır kusur
3-Egzoz:egzozun içi dökülmüş. Ağır kusur
bunlara bi açıklama getirirmisin..? Veya ne anladın, bu kusurlardan..