En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

İyi günler trakkulüp insanları.. Güneşli bir günden herkese selamlar.. Samanlık düzenlemesi bende de var, öğle molasındayım..

nailyetek link=topic=7169.msg372951#msg372951 date=1301994549' Alıntı:
İyi günler trakkulüp insanları.. Güneşli bir günden herkese selamlar.. Samanlık düzenlemesi bende de var, öğle molasındayım..

Kargo şirketinden gelmişler köye bulamamışlar kargo direk mrkz gitmiş gönderdiğim malzemelerin artık hayrını görürsün :(

Ağır Abi link=topic=7169.msg373077#msg373077 date=1302004852' Alıntı:
Kargo şirketinden gelmişler köye bulamamışlar kargo direk mrkz gitmiş gönderdiğim malzemelerin artık hayrını görürsün :(
Hacım kargo için teşekkürler. Nasipse yarın alıcam, kargo şirketi köye falan getirmez bizim burda..:) Birilerine aldırayım dedim, ben olmayınca vermemişler.
Yarın Pankobirlik seçimi var, hem kargoyuda alırım..

İyi akşamlar ey ahali bi kurna helva pişirdik sabahtan mahalleye dağıttık :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg373481#msg373481 date=1302025551' Alıntı:
Sarı hoca nın 7 sydi, nasılda unttum.. duva*-*0 Dünya telaşesi işte :S unutturuyo insana..
Allah kabul etsim Hacım..
Kurtar beni bu danalardan, sabah beri samanlığın içine buzağılara yer böldük..:(:( Açık alana yapsaydık kalıcı olurdu bari.. 2 ay sonra sök at..Bıktım arkadaş..

Ağır Abi link=topic=7169.msg373481#msg373481 date=1302025551' Alıntı:
ALLAH kabul etsinde muhtar hani bize bizim başımız kelmi cidd*-*-* cidd*-*-* uyrra*-*- zuha-*-s

nailyetek link=topic=7169.msg373486#msg373486 date=1302025768' Alıntı:
Sarı hoca nın 7 sydi, nasılda unttum.. duva*-*0 Dünya telaşesi işte :S unutturuyo insana..
Allah kabul etsim Hacım..
Kurtar beni bu danalardan, sabah beri samanlığın içine buzağılara yer böldük..:(:( Açık alana yapsaydık kalıcı olurdu bari.. 2 ay sonra sök at..Bıktım arkadaş..

Dediğin gibi açık alana yapsaydınız iyi olurdu ama malum anklıyorum :( hasan almazsa basan alır hacı çıkarıver pazara :D

S.a arkadaşlar muhtarım helvadan bende alayım başım ağrıyor kan şekerim düştü galiba.