En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

slm herkese günaydın güzel bir cumartesi

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg380793#msg380793 date=1302907503' Alıntı:
Neyse herkese iyi geceler Bugün de açıklanmadı sonuçlar :)

vallahi abi ya bekle bekle bi hal oldum ne zaman açıklancak bu sonuçlar :S

satocan58 link=topic=7169.msg380799#msg380799 date=1302927326' Alıntı:
gunaydin trakkulup ahalisi. sabahin korunde ise geldik yine, ustabasi uyuya kalmis. 1 saat yatis var.
:D başladı mı iş abeyy. Herkese hayırlı günler

S.a cemeat nassınız bakalım geç kaldım yoklamaya afyon şuhut hayvan pazarına gittim geçiktim dna aldıkta :)

hoşgeldin.hayırlı olsun muhtarım allah sağlık sıhat versin tosununuza.

ben kaçar millet motoru 100 saate tamamlasın demiş ankaradaki teknik ekip. gidiyorum 7li tizel çekmeye :D allaha emanet olun

Herkese iyi aksamlar. Bugün pek kimse ugramamis buralara. Hafta sonu oldugundan olsa gerek.

Bende biraz önce balikdan geldim. Resimde cektim biraz, atayimda alabaliga doyun.)) Bugün öyle bir alabalik gördümki hayret icinde kaldim. Boyu en az 60-65 cm, 5,5 KG. Ayni gölde 9 kiloluklari varmis, 60 kiloluk yayinlar, 25 kiloluk sazanlar ve yine 20 kiloluk turnalar bir dahakine beni bekliyor. Acemilige geldi. Ayrica dün isten gelince evin yanindaki tarlada bir fent gördüm, gittim baktim adam yazlik gübre atiyor. Arkadaki makina herhalde 700 800 kilo aliyodur. Süper bir ekipmandi..

S.a iyi geceler arkadaşlar Muhtarım nasıl pazarın durumları danalar hayırlı olsun kaça kaçar aylık aldın bizim burada fiyatları çektiler biraz etli malda kesmiyorlar

satocan58 link=topic=7169.msg381288#msg381288 date=1302983462' Alıntı:
Herkese iyi aksamlar. Bugün pek kimse ugramamis buralara. Hafta sonu oldugundan olsa gerek.

Bende biraz önce balikdan geldim. Resimde cektim biraz, atayimda alabaliga doyun.)) Bugün öyle bir alabalik gördümki hayret icinde kaldim. Boyu en az 60-65 cm, 5,5 KG. Ayni gölde 9 kiloluklari varmis, 60 kiloluk yayinlar, 25 kiloluk sazanlar ve yine 20 kiloluk turnalar bir dahakine beni bekliyor. Acemilige geldi. Ayrica dün isten gelince evin yanindaki tarlada bir fent gördüm, gittim baktim adam yazlik gübre atiyor. Arkadaki makina herhalde 700 800 kilo aliyodur. Süper bir ekipmandi..
ömrü hayatımda daha hiç canlı canlı fent görmek nasip olmadı karış-*-s : ' (

iyi akşamlar ahali.
ahada size POLIS KAYITLARINA GEÇMİŞ KAYSERİDE YASANMIS GERCEK BIR HIKAYE

Hirsizin biri, bir evin Çatısına Çıkmış ve anten kablosunu kesmis.
Evin reisi de tam TV ' ye dalmisken yayin kesilince televizyonunu biraz kurcalamis, Bozuldu herhalde'diyerek yatmis.
Ertesi gun adam ise gittikten sonra hirsiz kapiyi açıp adamin karisina,Yenge, beni abi gönderdi, televizyon bozuk, alin da bir bakin dedi' demis. Saf kadincagiz da televizyonu vermis. Aksam adam eve gelip de televizyonu görememis ve karisindan olayi ögrenince dumura Ugramis tabii. O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hirsiz asagidan islik çala çala onlara bakarak sokaktan geçmiş.
Kadin hirsizi tanimis ve Bak bey! Televizyonu çalan adam iste buydu!!' demis.
Adam bunu duyunca pijamalarla adami kovalamaya baslamis. 5 dakika sonra diger hirsiz adamin evine gelip, karisina Yenge, ben polisim, abi hirsizi yakaladi. Simdi karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanını istiyor.'
demis ve kadin da vermis normal olarak. Adam hirsizi uzun bir saat kovaladiktan sonra kan ter içinde eve dönmüş...
VEEE yine dumur! artik adam karisini ne yapmis bilinmiyor ???

Ağır Abi link=topic=7169.msg380754#msg380754 date=1302902633' Alıntı:
Özür dilerim demeseniz görmiyeceğim arada kaynamış bnm profıle bırılerı gırmıs özel msj uyarısı gelmedi :) yoksa işimi aksatacak kişiliğim yok )))
bi yanlış anlaşılma vardı pmden cevap verdim onuda göremedn gariba cevap gelmedide ..
s.a