En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Çağrı kardeşim uğraşmayalım artık bırakalım bunlar koştursun özgürce atlarını meydanda biz elımzden gelenı yaptık

Ağır Abi link=topic=7169.msg384758#msg384758 date=1303307368' Alıntı:
Çağrı kardeşim uğraşmayalım artık bırakalım bunlar koştursun özgürce atlarını meydanda biz elımzden gelenı yaptık
Son sözü anket söyleyecek biz her koşulda ceketimizi alıp gitmeye hazırız uyrra*-*-

Çağrı link=topic=7169.msg384760#msg384760 date=1303307460' Alıntı:
Son sözü anket söyleyecek biz her koşulda ceketimizi alıp gitmeye hazırız uyrra*-*-

sizgiderken ceketinizi değil buradan kazandığınız pembe incili kaftanlarla gidersini .. siz geldiğinizde bir ceketle geldiniz şimdi hepiniz nohut zenginisiniz ....

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384763#msg384763 date=1303307541' Alıntı:
sizgiderken ceketinizi değil buradan kazandığınız pembe incili kaftanlarla gidersini .. siz geldiğinizde bir ceketle geldiniz şimdi hepiniz nohut zenginisiniz ....
benim nohut tarımına olan karşı tutumum heryerde biliniyor ancak sivastaki arkadaşlara kanola ekmesi için yapılan baskılara ne diyeceksiniz sayın genç meslektaş

Çağrı link=topic=7169.msg384765#msg384765 date=1303307619' Alıntı:
benim nohut tarımına olan karşı tutumum heryerde biliniyor ancak sivastaki arkadaşlara kanola ekmesi için yapılan baskılara ne diyeceksiniz sayın genç meslektaş

sivas toprağında tek gram kanola çıkmışsa topraktan ben terkederim burayı ispatlayın ... şimdi belgeleri açıklayacağım ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384768#msg384768 date=1303307682' Alıntı:
sivas toprağında tek gram kanola çıkmışsa topraktan ben terkederim burayı ispatlayın ... şimdi belgeleri açıklayacağım ...

Gönderilen açık çekteki rakamı açıklayın bırde siz hangı modelı ıstersenız alın bız gerısnı öderız dıye yazan özel msj da uyy-*s

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384768#msg384768 date=1303307682' Alıntı:
sonuçlar seneye ortaya çıkacak baskılar 2011 ekimi içindi asıl bizim arazilerimizde bir tane nohut ekildiği ortaya çıksın ben terk edeceğim burayı

Bakınız karşı taraf cvp verememekte biz herzaman gerçekleri açıklamaya çalışıyoruz ama karşı tarf hep ört bas etmekte

Ağır Abi link=topic=7169.msg384807#msg384807 date=1303309324' Alıntı:
Bakınız karşı taraf cvp verememekte biz herzaman gerçekleri açıklamaya çalışıyoruz ama karşı tarf hep ört bas etmekte
doğru birdir yanlış sonsuz abi köşeye sıkıştılar bizdeki onlardaki gibi koltuk sevdası değil trakkulup sevdası

suskunlıuğumuz demokratik sürece olan inancımızdandır . konuşarak değil hizmetle geldik ben buralara ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384812#msg384812 date=1303309546' Alıntı:
suskunlıuğumuz demokratik sürece olan inancımızdandır . konuşarak değil hizmetle geldik ben buralara ...
o zaman üyelere destek vermeleri için attıgın mesajları atarken dikkat et sn okay kangal bir tanesinde beni de eklemişsin bana da geldi mesaj

Özel msj bırtane banada geldi alipaşalı site uyelerıne oylarınıza karsılık bu yıl ekınlerınızı bız bedava biçeceğiz dıye msj yazmıs ıuy*u-*

Ağır Abi link=topic=7169.msg384826#msg384826 date=1303310127' Alıntı:
Özel msj bırtane banada geldi alipaşalı site uyelerıne oylarınıza karsılık bu yıl ekınlerınızı bız bedava biçeceğiz dıye msj yazmıs ıuy*u-*
artık gözleri o kadar dönmüş ki bizlere bile yolluyorlar o mesajları dikkat etmeden can havliyle

Mal varlığım belli mülk varlığım belllı tapu kadosradan çıkartabılırsınız hodrı meydan uyrra*-*-

bu kadar uzadığına göre yönetimde olmanın getirisi iyi olmalı yoksa benim yaptığım yorumun etkisiyle yönetimden birisinin yaptığı yorumun etkisi göz aşinalığı aynıdır geriye ne farkı kalıyo ki siz birbirinize giriyosunuz yetkili birisi olmanın verdiği egomu sizi birbirinize düşüren :S

Artık bundan sonra düşenede birde ben vuracağım çok çalıstık ama boşa çalısmısız hiç seveneımız yokmuş :(