En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

günaydın trakklüp hayırlı sabahlar hayırlı işler.

Vaybe laptop pc sattım bügün geliyor yenisi akşamları girmedim deprem olmuş ya buradan hissettik ;D

ekeşke bende işten çıkabilipte güneşe bakabilseydim ... sabah altıdan bu yana işteyim ... yeni çıktım eve geldim ..... tahinimie göre bugün sivas ta da hava iyiydi ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg385719#msg385719 date=1303403979' Alıntı:
ekeşke bende işten çıkabilipte güneşe bakabilseydim ... sabah altıdan bu yana işteyim ... yeni çıktım eve geldim ..... tahinimie göre bugün sivas ta da hava iyiydi ...
Gün doğdu, gün battı ' mı çalışıyosun Okay..:) Güneşi görmek demek; Ester kokusunu hatırlamak gibi oldu bizim için..

nailyetek link=topic=7169.msg385729#msg385729 date=1303404520' Alıntı:
Gün doğdu, gün battı ' mı çalışıyosun Okay..:) Güneşi görmek demek; Ester kokusunu hatırlamak gibi oldu bizim için..

bugün iş vardı erken gitmek zorundaydım .. birde gece saat dörde kadar yatmayınca dahada yatmadım zaten ... sabahta uykuya kalmamak için erkenden gittim işe ... :)

bu gece acısını çıkarırım ben uykunun .. ama daha eke uyumak için ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg385719#msg385719 date=1303403979' Alıntı:
noo-*-s Yağmur yagmayan yagmurlu havaydı

ruzgar var sıvrıhısar da ... koyden haber geldı yerler agır olsa da yavastan surum devam edıyormus . yarın cumadan sonra ben yıne oflıne olacam .. karış-*-s

Iyi aksamlar ahali. Bildiginiz üzere konunun baskani benim.))) Akilli olmayani banlarim... Saka bi yana umarim bölüme ekliyecegim konulardan hosnut kalirsiniz...

S.a arkadaşlar hayırlı olsun satocan kardeşim tüm arkadaşlarada hayırlı olsun,arkadaşlar havalar buz gibi bu gün bu yıl Nisan ayı ısınmayacak galiba.

s.a arkadaşlar.neler yapıyorsunuz?ben tarladan yeni geldim hemen siteyi açtım :D

Chn_Ozce link=topic=7169.msg386072#msg386072 date=1303418369' Alıntı:
s.a arkadaşlar.neler yapıyorsunuz?ben tarladan yeni geldim hemen siteyi açtım :D
bu ne çalışmak böyle Cihan, maşallah nazar değmesin.
ne yapacaksın bu kadar parayı, yinemi traktör değiştireceksin yoksa? :D