En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

anneler gününü ik kutlayan sensin muhtar. BİZİ BUGÜNLERE KADAR BİNBİR ZAHMETLE BÜYÜTÜP YETİŞTİREN TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Chn_Ozce link=topic=7169.msg396413#msg396413 date=1304804841' Alıntı:
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Amin. Ben de en değerli varlıklarımızdan olan analarımızın ellerinden öpüyor anneler gününü kutluyorum. Allah hayırlı ve sağlıklı ömür versin cümlemizin anasına ve babasına...

Düşünceli arkadaşlarım benim, hatırlattığınız için teşekkürler.. Tüm annelerin; Anneler Gününü kutlar, uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.

S.a hayırlı sabahlar,arkadaşlar bu gün don var burada küçük domates fidelerine vurmuş sanki, çeşme hortumuda donmuş ALLAHIM inşallah pancar ve ayçiçeklerine vurmamıştır hakkımızda hayırlısı,herhalde tarihte ilk defa 8 mayısta don olmuştur burada. : ' (

gunaydıın TÜRKİYE . toptancı tum TÜRKİYE de dolasıyor .hayırlısı olsun . emeklerınız zayi olmaz inş.

Ağır Abi link=topic=7169.msg396474#msg396474 date=1304836768' Alıntı:
Hayırlı sabahlar hava güneşli yonca biçmeye gidiyorum herkese hayırlı işler :)

paylasım sıparıs edebılıyormuyuz muhtar :) 10 dk lık vıdyo , 20 ye yakın fotograf ceker mısn ? tesekkurler ;D

Ağır Abi link=topic=7169.msg396474#msg396474 date=1304836768' Alıntı:
Hayırlı sabahlar hava güneşli yonca biçmeye gidiyorum herkese hayırlı işler :)
sanada hayirli sabahlarda ne yoncasi muhtar. yaw bizim yoncalar daha yeni yeseriyo, temmuz 2 3 gibi anca biceriz...bu ne hiz böyle...toprak ana size bayaa cömert anlasilan...

hepinize selamlar hayırlı pazarlar güneşli bir izmir sabahından anlş-*s
satocan58 link=topic=7169.msg396477#msg396477 date=1304839315' Alıntı:
sanada hayirli sabahlarda ne yoncasi muhtar. yaw bizim yoncalar daha yeni yeseriyo, temmuz 2 3 gibi anca biceriz...bu ne hiz böyle...toprak ana size bayaa cömert anlasilan...
temmuzda mı bizim orda milllet 2. biçecek ya uyy-*s bils-*-

S.a arkadaşlar yonca muhabbetine bende katılayım bende 15-20 mayıs gibi biçeceğim yoncaları.

S.a hayırlı akşamlaryoncaları devirdim geldim inş ıslatmadan basarım