En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a. iyi geceler ahalii..düğüne katılacaklar nerdesiniz..? Volkan; anayurt tayfasını topla gel, alem oyun görsün..:D

memory43 link=topic=7169.msg397741#msg397741 date=1305054484' Alıntı:
evet muhatr hacı seni geçti alk-*s alk-*s güçç*-*
Bükemediğim bileği öperim ben arkadaş :) hacım allah utandırmasın başarıların devamını bekleriz anlş-*s

Ağır Abi link=topic=7169.msg397750#msg397750 date=1305055380' Alıntı:
Bükemediğim bileği öperim ben arkadaş :) hacım allah utandırmasın başarıların devamını bekleriz anlş-*s
Yok muhtarım estağfurullah,formda besi işini en iyi yapanların başında bence sensin benimki 3-5 hayvan alk-*s alk-*s ok-*-s

a.s ve hayırlı geceler trakkulup camiası ben kaçar Allah herkese sabaha kalkmayı nasip etsin.

nailyetek link=topic=7169.msg397748#msg397748 date=1305055212' Alıntı:
S.a. iyi geceler ahalii..düğüne katılacaklar nerdesiniz..? Volkan; anayurt tayfasını topla gel, alem oyun görsün..:D
a.s nail abi çok iyi olurdu ama nası ederde geliriz bilmym :) bizim okul finaller flan o tarihe denk geliyo yaww bim-*s

S.A bu arada

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım merhaba arkadaşlar yeni üyeyim

buğday ve ş. pancarı ekimi yapıyoruz 70 den 85 beygir güce kadar 0 traktör alacağız. kubota ilgimizi çekiyor lütfen yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Kemal YILAN link=topic=7169.msg397845#msg397845 date=1305065950' Alıntı:
buğday ve ş. pancarı ekimi yapıyoruz 70 den 85 beygir güce kadar 0 traktör alacağız. kubota ilgimizi çekiyor lütfen yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba hocam hoşgeldiniz. Kubota ' yı bilmem de konu başlığına yeni bir boyut kazandırdınız. :D

:D Kemal bey sitemiz kubota bölüm başkanıyım :D başkan çalışıyor beya :D neyse bölümümüze girip gerekli incelemeleri yapabilirsiniz. yaptıktan sonra zaten doğal olarak neden kubota almak isteyeceğiniz şekillenmiş olacak

Kemal YILAN link=topic=7169.msg397849#msg397849 date=1305067192' Alıntı:
kunu başlığı neydiki

Kemal Bey ilk mesajınızı yazdığınız yerdeki başlığa bakarsanız yanlışınızı görürsünüz. Sonrasında düzelttim zaten sorun değil. :)

Günaydin benim ahali... Ne yatiyonuz yaw... Saat kac oldu, bi kac konu gezdim geldim hala kimse yok...Bugün baska yerde calisacakmisimda, kalktim biraz takilayim aranizda dedim, ama kimse yok...

Günaydın satılmış abi günaydın trakkulup günaydın türkiye :) herkese hayırlı işler hayırlı günler bu arada eurovizyon ilk yarı finale girememişiz :(