En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

memory43 link=topic=7169.msg398973#msg398973 date=1305227123' Alıntı:
aslm nail abi hasana geçmiş olsun hangi angustan düşmüş
Kulak küpe numarası TR 43................ olandan düşmüş galiba.. :S

nailyetek link=topic=7169.msg398988#msg398988 date=1305228159' Alıntı:
Kulak küpe numarası TR 43................ olandan düşmüş galiba.. :S

Danaları güdüm esnasında hırcın bırazda serseri tip olanların boyunlarına uzun sırıkla durdurmaya ve hırçınlıklarını gidermeye çalışıyoruz (bilirsin o anlatmak istediğimi anlarsınya :) )neyse yine bunlrdan birinin arkasında idim hayvan birden dönünce hızlı şekilde sırık bnm ayağıma vurdu :( işte durum bndan ibaret

;D zuha-*-s alemsiniz istanbul belediye başkanı duymasın alcak sizi valla ;D adam heryeri laleliyo zaten :D

doganbey1 link=topic=7169.msg399140#msg399140 date=1305235933' Alıntı:
Burdur da bir tane buldum. Kendini sahibinden.com a ilan vermiş. Orcinal Burdur Lalesi diye. :D :D
yok ben keşan lalesi arıyorum o daha meşhurmuş :D numarası var sa verde irtibata geçem :D

0506 266 70 97 KEŞAN LALESİ iste sen yeter ki iste :D Ben sana bulurum orjin keşan lalesinin numarası burda. İsteyen olursa arasın. Yalnız ben sadece aracıyım. Numara benim değil bilmiş olun :D

:D Keşan da oturan doğan lalesinin numarası lazım bu numara Burdur da oturan ali tokmakcı ya ait :D Allah ın lalesi tarlaya lale diye dikecem seni soyun tükenmesin

:D yok olum ben soyumu Allaha şükür Allahın izninle devam ettiririm :D sen sen vaya sen tam bir ...L..A..L..E..S..İ..N

Kapa konuyu yoksa küfüre başlarım :D :D 118 22 arayın her derde deva buluruz. cinsellik olursa tokmakcıya yöneltirim :D

doganbey1 link=topic=7169.msg399160#msg399160 date=1305236808' Alıntı:
Kapa konuyu yoksa küfüre başlarım :D :D 118 22 arayın her derde deva buluruz. cinsellik olursa tokmakcıya yöneltirim :D
:D hade la sıkıyosa Küfür etme küfrün en büyüğü ben de :D yok o işler le biz upraşmıyoruz :) uğraşnlar kendini biliyor. hem başka işler yaıyor hem onu :)

:D Alim gece gece güldürdün beni bea :D Allah seni daima güldürsün. Yanlış anlayanlar olmasın biz Aliyle kardeşiz :D

doganbey1 link=topic=7169.msg399164#msg399164 date=1305236948' Alıntı:
:D Alim gece gece güldürdün beni bea :D Allah seni daima güldürsün. Yanlış anlayanlar olmasın biz Aliyle kardeşiz :D

Sıkışınca bi yerin :D böle dersin başka ne olcaktık lan zaten :D

doganbey1 link=topic=7169.msg399167#msg399167 date=1305237094' Alıntı:
:D be *** lalesi :D cuma gecesi adamı katil etme :D git gusül al yarın cumaya git

be === feryadı :D adam ı günaha sokma gece gece :D bana diceene kendine bak olum ak pak tertemiz insanım :D

herkese iyi geceler ben kaçar misafir gelecekmiş bize yatıya. uzun iş. hadi hayırlı geceler.