En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

DqN 58 link=topic=7169.msg399830#msg399830 date=1305315941' Alıntı:
Saçmaladın bu müzikteki anlamları anlamazsınz olm ondan snra geri kafalılık edip çocuk müziği diyonuz şyt-*-sa aly-*-s
hadilen saçma saçma müzk sop-*-sa cidd*-*-*

DqN 58 link=topic=7169.msg399846#msg399846 date=1305316332' Alıntı:
O parçaların içindeki sözleri anlama kafa ister anlayamayıp saçma diyen kafasızlara kafa gerek slk-*-s
o parçaları dinleyenlerin kafalarını kuşa taksak ters uçar aly-*-s kom*-* razz-*s oho-*s hal-*-s muhaa*-*-

gencler bi sakin olun hele...Simdi ben ikinizin dinledigi müzigide sevmiyom.))) netcez, dövecenizmi...varsa yoksa türkü...TÜRKÜ HAYATTIR...

satocan58 link=topic=7169.msg399855#msg399855 date=1305316597' Alıntı:
gencler bi sakin olun hele...Simdi ben ikinizin dinledigi müzigide sevmiyom.))) netcez, dövecenizmi...varsa yoksa türkü...TÜRKÜ HAYATTIR...
;Destafurullah abi :D
damar dinlenmezmi yahu senelerin müzikleri
bazı türküleri bende severm ama öle arabada fln deil yani mesela kütahyanın pınarları fln :D

DqN 58 link=topic=7169.msg399864#msg399864 date=1305316971' Alıntı:
o parçalara laf edenlerin kafasını kuşa taksak geri geri uçar güçç*-*
o parçaları dinleyenlerin kafasını kuşa taksak yere çakılır grin-*-s

satocan58 link=topic=7169.msg399855#msg399855 date=1305316597' Alıntı:
Abi ne dion şakalaşıyoz geyik sayfası 2 sayfa katkımız olsun ;D

Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem, kimseyi kırmak incitmek de istemem ve kimseye terbiye verme yetkim de yok ama, haddim olmayarak rica etsem, bu tip şakalaşma ve atışmalarınızı özelden yapsanız olmaz mı ? Yani burada illa ki bir geyik çevrilecek konuşulacak ama, 'senin beynin yok', 'asıl senin yok', 'traktör senin kafana kaçmış', 'yok senin bi tarafına kaçacakmış' gibi tuhaf muhabbetler pek hoş olmuyor.
Naçizane görüşümdür, kimse katılmak zorunda değil.

Holland link=topic=7169.msg399902#msg399902 date=1305317925' Alıntı:
Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem, kimseyi kırmak incitmek de istemem ve kimseye terbiye verme yetkim de yok ama, haddim olmayarak rica etsem, bu tip şakalaşma ve atışmalarınızı özelden yapsanız olmaz mı ? Yani burada illa ki bir geyik çevrilecek konuşulacak ama, 'senin beynin yok', 'asıl senin yok', 'traktör senin kafana kaçmış', 'yok senin bi tarafına kaçacakmış' gibi tuhaf muhabbetler pek hoş olmuyor.
Abi fikrine saygı duyarım satocan abimden isteğim önceki ve bu sayfadaki yorumlarımı silebilr

Holland link=topic=7169.msg399902#msg399902 date=1305317925' Alıntı:
özür dilerm abi kestik muhabbeti yarım saat önceki muhabbetlere devam :D
GENÇ EYMIRLİ link=topic=7169.msg399909#msg399909 date=1305318143' Alıntı:
Sakin olun gençler:) smackdown'un spikerleri de dövüşek nerdeyse
güçç*-*

evt devam edlm MÜSLÜM GÜRSES- BİR FIRTINA KOPACAK ( MUTLAKA DİNLE BABA BİR