En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

müdür istemiyoki beni :D :D
yazılı var dediler gittim yokmuş geri gldm

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg401773#msg401773 date=1305623348' Alıntı:
:D manyak işte bilmiyo ters yönde iken kapıyı açarsan olacağı o alahtan bişi olmadı şükür etsin.

http://www.facebook.com/video/video.php?v =196590337046255&comments#!/video/video.php?v=196588257046463

Bu videoyu çeken bendim. Linki kopyalar iken boşluk var siliverin :)
sereddim güzel dönüyo isyanlarda :D ekledm seni

lan olum bırak bu işleri. bak daha yaşın genç şimdiden alıştır kendini ahirete. ahiret için hazırlık yap lale benden demesi üstüme düşeni yapayım :D lalecimmmmmmmmmmm

bıraz once uşak ta 5 dk cıvarı dolu yagısı oldu sımdı hava sakın olarak yagmur ıle devam edıyor .. RTC haber ajansı bıldırıyor :)

İyi Günler herkese.Az önce yağmur birazcık atıştırdı kesildi.Uşak ta herzamanki gibi soğuktur herhalde.Burda kısa kollu gezerken oraya gitmiştik geçenler de otobüsten indik ceketleri giydik :D

Bilecikten herkese merhaba. Bugün güneşli ve sıcak seyreden hava saat 19.00 civarı bir yağmur bulutunun güneşi engellemesiyle kapandı ve yağmur yağmaya başladı. Yağan yağmur hızını arttırırken şimşek ve gök gürültüleride etkisini gösterdi. Yaklaşık 20 dk süren yağmur şu an itibari ile yerini toprak kokusuna bıraktı

doganbey1 link=topic=7169.msg401952#msg401952 date=1305649520' Alıntı:
Bilecikten herkese merhaba. Bugün güneşli ve sıcak seyreden hava saat 19.00 civarı bir yağmur bulutunun güneşi engellemesiyle kapandı ve yağmur yağmaya başladı. Yağan yağmur hızını arttırırken şimşek ve gök gürültüleride etkisini gösterdi. Yaklaşık 20 dk süren yağmur şu an itibari ile yerini toprak kokusuna bıraktı

Bilecik ' te ne işin var birader ? :D

demir45 link=topic=7169.msg401951#msg401951 date=1305649066' Alıntı:
İyi Günler herkese.Az önce yağmur birazcık atıştırdı kesildi.Uşak ta herzamanki gibi soğuktur herhalde.Burda kısa kollu gezerken oraya gitmiştik geçenler de otobüsten indik ceketleri giydik :D
sabah muazzam sıcak vardı ..resmen piştik ama .derlerya yagmur sıcagı dıye oyle ıdı ve sımdı serınlettı .insaallah bıryerlerde mahsule zarar vermemıstır :(