En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a hayırlı akşamlar arkadaşlar bu gün ikindi sonrası 1 saat kadar hafif sağnak şeklinde yağmur yağdı bu yıl burada tarihin en yağışlı mevsimi geçiyor galiba.

hacimmet link=topic=7169.msg402536#msg402536 date=1305736862' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar arkadaşlar bu gün ikindi sonrası 1 saat kadar hafif sağnak şeklinde yağmur yağdı bu yıl burada tarihin en yağışlı mevsimi geçiyor galiba.
Aynen kendimi bildim bileli hiç bu kadar yağmamıştı çok şükür

A.s. mehmet abi :)
Evet bu sene yağan yağmur nereye var dı bilmiyorum. mancar çapasında yağmur a yakalandık :)

Cümleten iyi aksamlar... Bereket bizim oralardada yagmaya devam ediyor. Gecen sene bu zamanlar hala damla düsmemisti, umarim devami gelir...

satocan58 link=topic=7169.msg402550#msg402550 date=1305738228' Alıntı:
Cümleten iyi aksamlar... Bereket bizim oralardada yagmaya devam ediyor. Gecen sene bu zamanlar hala damla düsmemisti, umarim devami gelir...
))) İnşallah inşallah allah korusun haziran başlarında kabayel esmez inşallah geçen yıl kabayel esmişti sıcak sıcak insanın yüzü yanıyordu cöö-*s

S.A. İyi akşamlar arkadaşlar, yine sağanak yağış..:D Nasipse Mevlüde gelecek Hoca Efendi Şükür duası yaptıracak.. Çok şükür afatsız ve bol bereketli bir bahar geçirdik.. Şükretmek lazım, Rabbim olmayanlarada verir İnşallah..

nailyetek link=topic=7169.msg402566#msg402566 date=1305739964' Alıntı:
S.A. İyi akşamlar arkadaşlar, yine sağanak yağış..:D Nasipse Mevlüde gelecek Hoca Efendi Şükür duası yaptıracak.. Çok şükür afatsız ve bol bereketli bir bahar geçirdik.. Şükretmek lazım, Rabbim olmayanlarada verir İnşallah..
Nail abi geçirdinizmi siz :S Yani allah korusun bi dolu düşse cöö-*s

nailyetek link=topic=7169.msg402573#msg402573 date=1305740654' Alıntı:
Yanii.. bahar bitiyor artık, yaza geldik.. :D
nail abi yaza girdik ama takvimde girdik havaların soğuk olduğu da oluyo.yaz gelmedi tam olarak

S.a ben geldim baba faturayı yatırmamış bir gün forumdan ayrı kaldık ıyı aksamalr mükemmel yağmur yağıyor yoncaları bir gün farkla kurtardım :D :D

s.a ahali. verilmiş sadakan varmış muhtarım işler rayında gittimi iyi oluyoda gitmedi kahır oluyo insan. ya ben kaç aydır yatırmadım daha kesmediler kestikçe gidip yatırıyom :D

ıyı geceler ahalı ... su an sıvrıhısardan bıldırıyorum .. ve moraller sıfır .. arabayı garajın kapısına cızdırdım .. peder bey kopurdu : ' (

ertac sahın link=topic=7169.msg402636#msg402636 date=1305745197' Alıntı:
ıyı geceler ahalı ... su an sıvrıhısardan bıldırıyorum .. ve moraller sıfır .. arabayı garajın kapısına cızdırdım .. peder bey kopurdu : ' (

geçmiş olsun ertaç dert etme bi çizikten bşy olmaz

ertac sahın link=topic=7169.msg402636#msg402636 date=1305745197' Alıntı:
Abi bisey olmaz sıkma canını araba neydi ?

Sıkma canını be yaw yaptırırz düşündüğün şeye bak ama birde bunu babana sormak lazım doğru ah bu babalar ah bay-*s