En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Holland link=topic=7169.msg403298#msg403298 date=1305826182' Alıntı:
Abi o uzakta boşver onu, ben geleyim hem yakınım hem traktörüm de onunkinden daha güzel. :D

:D yerime geçmek isteyen var sanki :D dur orda ahmet bey getir traktörü neydi senin ki :D

Ali, 265 i babam koymaz yanliz kapiya.))) Bak uzunyaylalinin sansi daha cok sanki.))) Gel sanada bi mavi boncuk alak hemen bizim köye getirek. Ama td olmayacak haa.))) Gavur yapimi seviyoz biz...

satocan58 link=topic=7169.msg403304#msg403304 date=1305826351' Alıntı:
Ali, 265 i babam koymaz yanliz kapiya.))) Bak uzunyaylalinin sansi daha cok sanki.))) Gel sanada bi mavi boncuk alak hemen bizim köye getirek. Ama td olmayacak haa.))) Gavur yapimi seviyoz biz...

Duydun mu Ali bey. şety*-* Hem de gavur yapimi olacak. :D

satocan58 link=topic=7169.msg403304#msg403304 date=1305826351' Alıntı:
:)) tmm abi sen bi tane alıver ben işlerim nasıl olsa ortak değil mi :D parasını çıkardıkça kesersin :D Tokmakcı dan vazgeçmem ben bi tane o :D
Holland link=topic=7169.msg403306#msg403306 date=1305826489' Alıntı:
Duydun mu Ali bey. şety*-* Hem de gavur yapimi olacak. :D
:D var ya şu cavurlar :D

satocan58 link=topic=7169.msg403293#msg403293 date=1305826069' Alıntı:
La sen bizim köye gel ortak icar alak.))) Köyün icinden dere geciyo, yakin köyde barajda var.. Bizim 100 dönüm yonca var, her 2 kere sulasan bicimdne sonra 1000 balye alirsin, onuda satarsin babanin ogluna en kötü zamaninda 7000 e, masrafin sulama mazot getirme en fazla 1500. Ama ben bu hesabi bizim agaya anlatamiyom....
Ya abi bizim köye ait 1 tane baraj var ve tüm tarlalar kapalı tip sulama sistemiye sulanabilir. Hemde motorsuz pompasız vanayı aç sula. ama biz yapmıyoruz. Verim düşük oluyor dinlenmeden :)

DqN 58 link=topic=7169.msg403311#msg403311 date=1305826990' Alıntı:
Ya abi bizim köye ait 1 tane baraj var ve tüm tarlalar kapalı tip sulama sistemiye sulanabilir. Hemde motorsuz pompasız vanayı aç sula. ama biz yapmıyoruz. Verim düşük oluyor dinlenmeden :)

Su akar Sivaslı bakar. :D

Lale sana konuşma yasağı koyuyorum :D dedikoducu yaşlı koca karıları geçtin la :D forbidden yaptırıp yaptırıp druyon :D Kral ı satmazmış pehhhh :D big boss desin sana lale yeni motor alacaz valla koymadığın site kalmaz :D

DqN 58 link=topic=7169.msg403311#msg403311 date=1305826990' Alıntı:
nadas, yani topragi dinlendirme nedir muhammet. ayni ürünü üst üste ekmiyceksin. mesela bugdayi kaldirdin, ek pancari hemen, o tarladan bi dahaki seneye ne bugday alirsin gör bak. patates ekiyon mesela, ek patatesi dünya gübre gidiyo, haliyle bi dahakine bugdaydada fark oluyo. herkes bizim gibi yapsa acindan ölür la. bakma bizimkiler hayvandi emeklilikdi geciniyolar, yoksa sirf kuru tarimdan ne kazansinlar...

doganbey1 link=topic=7169.msg403318#msg403318 date=1305827322' Alıntı:
Lale sana konuşma yasağı koyuyorum :D dedikoducu yaşlı koca karıları geçtin la :D forbidden yaptırıp yaptırıp druyon :D Kral ı satmazmış pehhhh :D big boss desin sana lale yeni motor alacaz valla koymadığın site kalmaz :D

bi git lale Konuşurum konuşmam sana ne arkadaş :D yaptırem nolcak ki :D satmam la var mı olum satılmayacağı için kesin konuşuyorum. sen de kesin konuşma oturur kalırsın :D :D

DqN 58 link=topic=7169.msg403316#msg403316 date=1305827280' Alıntı:
;D Abi sulayan çok olur ama denedik biçer biçti sonbaharda sürüp ektik normalin yarısı kadar verim oluyor bim-*s

İlginç bir durum yaw, su olduğu halde verim düşüyor, yani her yerde sulama iyi sonuçlar doğurmayabiliyor demek ki..

Ali Bey ve Doğancan kardeşim, size gelsin bu video.

Şaban Lale Devrini Anlatıyor!

:D

satocan58 link=topic=7169.msg403321#msg403321 date=1305827386' Alıntı:
nadas, yani topragi dinlendirme nedir muhammet. ayni ürünü üst üste ekmiyceksin. mesela bugdayi kaldirdin, ek pancari hemen, o tarladan bi dahaki seneye ne bugday alirsin gör bak. patates ekiyon mesela, ek patatesi dünya gübre gidiyo, haliyle bi dahakine bugdaydada fark oluyo. herkes bizim gibi yapsa acindan ölür la. bakma bizimkiler hayvandi emeklilikdi geciniyolar, yoksa sirf kuru tarimdan ne kazansinlar...
Bizim bi tane hayvan yok emeklilik maaşı falan bi gelir yok. Sivas soğuk. Sen ağutosta ek pancarı 5 yda yetişse aralıkta nasıl hasat edecen ???

Holland link=topic=7169.msg403324#msg403324 date=1305827505' Alıntı:
İlginç bir durum yaw, su olduğu halde verim düşüyor, yani her yerde sulama iyi sonuçlar doğurmayabiliyor demek ki..
Öyle deil abi sulasan iyi ama yukarıda açıkladım

DqN 58 link=topic=7169.msg403325#msg403325 date=1305827587' Alıntı:
Bizim bi tane hayvan yok emeklilik maaşı falan bi gelir yok. Sivas soğuk. Sen ağutosta ek pancarı 5 yda yetişse aralıkta nasıl hasat edecen ???
Öyle deil abi sulasan iyi ama yukarıda açıkladım
Ula yazdiklarimdan bunumu anladin sen simdi.))) Bu sene bugday ektin dimi, agustosda kaldir, mayisda pancar ek, kasimda kaldir, hemen yerine bugday ek...biz bunu yapiyoz, ama az yapiyoz.)))

:D izleyemiyom ama laleler lale lale lalae Bir lale bakıyor uzaktan :D adı Allyyyyyy