En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Fatih bu işin şakası yok bea. Sen çok hissetmedin ama ben dolabın yanında 10 saniye durdum ve depremden korkarım. 17 ağustosta da yaşadım

bilmem mi be neşemiz gelsin die dedim doğan bende yaşadım daha dün gibi hatırlıyom binanın boyaları sıvaları çatlayıp dökülmüştü herkez dışardaydı bütün insanlar. sokaklar hiç olmadığı kadar kalabalık. millet sokaklarda yatıyo ağlayanlar şoka girenler. Hele canlarından olan o insanlar... Mekanları cennet olsun çok büyük acı . Allah o günleri bidaha yaşatmasın. :(

burdada oldu ilkten 10 saniye fln oldu sonra 4 5 dk sonra bida sallandı biraz daha sonra kesti bakdım damacanaya sallanıyodu devam ediyodu ama biz hisstmiyoduk su koyun yanınıza bardak fln sallandıysa çökün ben cama cıktım deprem olurken millet dışarı çıktı ben balkonda milleti serdyodum ;D
allah korusun sonumuz geldi sandım genede soğukkanlı olsamda

Ağır Abi link=topic=7169.msg403511#msg403511 date=1305840201' Alıntı:
Kütahyalı arkadaşlara geçmiş olsun ayrıca depremi hissedenlerede :(
sağol muhtarım aynen burdada hissettik ama kütahya merkez olduğundan asfalt yarılmış : ' ( : ' (

deprem hayla arada bi hafiften hissttiryor
5 saat sonra bi da deprem olma olasılığı varmış fay hatımı kırılmış ne olmuş.
ayık olun

nh_fıat link=topic=7169.msg403520#msg403520 date=1305840596' Alıntı:
deprem hayla arada bi hafiften hissttiryor
5 saat sonra bi da deprem olma olasılığı varmış fay hatımı kırılmış ne olmuş.
ayık olun
inşallah daha kötüsü olmaz :(

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 23.15 ' te, merkez üssü Kütahya ' nın Simav ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depremin hissedildiği il ve ilçelerde vatandaşlar, evlerini terk ederek sokağa çıktı.

Bu arada, ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumunun internet sitesindeki verilere göre, Türkiye ' nin batı kesiminde meydana gelen depremin merkez üssünün, Kütahya ' ya 77, Bursa ' ya 121 ve Balıkesir ' e 123 kilometre mesafede olduğu belirtildi.
Depremin büyüklüğü 6 olarak verildi.

Merkez üssü Kütahya ' nın Simav ilçesi olan 5.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 23.16 ' da meydana gelen deprem başta İstanbul olmak üzere Bursa, Yalova, Trakya, Ege ' de de hissedildi.

Depremden sonra halk sokaklara döküldü. Kütahya ' dan Simav ' a çok sayıdaa arama kurtarma ekipleri sevkedildi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ' nden bir açıklama yapılmadı.

Rasathane ' nin resmi internet sitesindeki verilere göre saat 22.03 ' de merkez üssü Akdeniz olan 4,2 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Saat 22,59 ' da ise Kütahya Simav ' da 3,8 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Kütahya ' nın Simav ilçesinde meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem Sakarya ' da da hissedildi. Marmara Depremi ' nden sonra yeniden büyük korku yaşayan vatandaşlar sokağa döküldü.

Simav ' da meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi. Büyük korkuya neden olan depremin ardından vatandaşlar, evlerini terk ederek sokağa çıktı.

Kütahya ' nın Simav ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul ' da hissedildi. Panik yaşayan bazı vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

Saat 23.10 sıralarında Kütahya ' nın Simav ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ' dan da hissedildi. Panikleyen bazı vatandaşlar dışarı çıkarken, panik yaşamayan bazı İstanbullular evlerinde kalmayı tercih etti.

Panik halinde dışarı çıkan vatandaşlar çok korktuğunu söyledi. 6-7 saniye sallandığını dile getiren vatandaşlar kısa süre bekledikten sonra evlerine çıkacaklarını ifade etti.

Evindeki muhabbet kuşuna zarar geleceği korkusuyla dışarı çıkan İrem Çağlayan da çok korktuğunu belirtti.

insanlık olarak Allah daha kötülerinden korusun. Hafif te olsa buralarda da hissedildi.