En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

OkayKANGAL link=topic=7169.msg406840#msg406840 date=1306336976' Alıntı:
bizim akışın hocası gudik bir adamdı ... kolay geçtimdi .... benim takıntılar döküm tekniği , kaynak tekniği , takım tezgahları ve fortran idi ... hepsine aynı hoca gelirdi ... biraz sorunlu idi kendileri ... bu dersleri hepsini üçüncü alışımda geçtim ... birinci hocayı anlama evresi idi , ikinci dersi anlama evresi üçüncü ise artık tecrübelerimin sınav kağıdına yansıdığı evre idi :)

aslında hocası 46 kromozom olsa idi bu dört derste neredeyse tamamı sözel kolay derslerdi .

hayatta yalnız olmadıgımı dusunmemı sagladın ok-*-s :)

A.slm delibaştan haber alanınız varmı kayıplara karıştı yawf müge anlıyamı çıksak napsak :S

S.a. iyi geceler dostlar, kötü bir gündü.. İveco yolda kaldı..:) Galiba mazot pompası tırt.. Koca galericiler sitesinde bi Broadwey bulamadım..:(

Ben buradayım hacım, hani paylaşım hani römork bizim niye yok, bize niye almıyorsunuz. :D

Holland link=topic=7169.msg407177#msg407177 date=1306358536' Alıntı:
Ben buradayım hacım, hani paylaşım hani römork bizim niye yok, bize niye almıyorsunuz. :D

Hacım :D vala yağmura tutuldum üstünü kapadım römorkun Ama baba direkleri kadlı onları da nasip olursa yarın boyayp akşma atarm pylşmı :D

s.a ben geldim vardiye deişimi :D
nailyetek link=topic=7169.msg407126#msg407126 date=1306355526' Alıntı:
S.a. iyi geceler dostlar, kötü bir gündü.. İveco yolda kaldı..:) Galiba mazot pompası tırt.. Koca galericiler sitesinde bi Broadwey bulamadım..:(
satılık brodveymi arıyosun nail abi ben bulam sana temiz bişe sahibinden.com da çok var

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg407179#msg407179 date=1306358610' Alıntı:
Hacım :D vala yağmura tutuldum üstünü kapadım römorkun Ama baba direkleri kadlı onları da nasip olursa yarın boyayp akşma atarm pylşmı :D

Çok farklı bir tasarım bekliyoruz senden Ali beyy. :D

A.s. muzo daha devretmiyoz ya :D dur bakalım

Ahmed bey klasik bişi olacak ya çok farklı olmaz ama sağım solum da belli olmaz :D