En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Günaydin ahali. Bugün burdada bilmem ne tatili.))) Is günü kalkis 0440, tatilda kalkis 0700..Ne bicim is bu yaw. Calisirkende yarim saatlik pausede uyuyoz...

Güneşli bir afyon sabahından herkese merhaba .... Kardeşiniz (yani ben ))) ) yarın saat 10:30 itibariyle Ankara ordanda 16:00 itibari ile Ardahan yolcusu .....

nailyetek link=topic=7169.msg411011#msg411011 date=1306946329' Alıntı:
S.A. iyi akşamlar, yine köye çok yağmur yağmış. Yatışatayız..:)Sağol hacım, bıraktım sanayiye.. Havaların ısınmasına bağlı olarak 10 gün ile 20 gün arasında bitecek..Çağrı, hoşgeldin.. Köy havası yaradı galiba sana..:) Doğal yaşamı tercih ettin epey zamandır..
eyvallah abi ben hayatımdan memnunum da bir tek netin eksikliği yaşanıyor onu da halledecez gibi gözüküyo
hayırlı sabahlar herkesin kandili kutlu olsun

S.a Kandiliniz mübarek olsun. İyi Akşamlar
3 Dönüm patateside ektik bitti
Yarın köyde olmam lazım tarlalarda tutma başlamış sürmem lazım.

a.s. s.a ahalı oncelıkle kandılınız mubarek olsun .. sonrada bugun kı sınavım harıka gectı .mutluyum .. ayrıca yarın aksam yemegımı evımde yıyecem güçç*-*

satocan58 link=topic=7169.msg411604#msg411604 date=1307042376' Alıntı:
Iyi aksamlar millet. Umarim herkes iyidir. Bugün bi dinginlik var sitede...Hayirdir insallah...
herkes yorgun heralde:) satılmış abi:) bugün:) malum yaz gelmeye çalışıyo ama:) bi türlü gelemiyo

ertac sahın link=topic=7169.msg411605#msg411605 date=1307042480' Alıntı:
a.s. s.a ahalı oncelıkle kandılınız mubarek olsun .. sonrada bugun kı sınavım harıka gectı .mutluyum .. ayrıca yarın aksam yemegımı evımde yıyecem güçç*-*
inşallah istediğn sonucu alırsın:) baba ocağına mi gidiyon yarin:)